Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a srácról?
Na szóval, suliba jár eggyel fölém.1 éve azért rakták át, mert egy gyengébb (suttyóbb) suliból kivágták mert gyakran verekedésbe keveredett...(De azt állítja, hogy nem igazán volt ezekhez köze, nem ő volt a kiprovokálója ezeknek).És mióta idejár nem volt balhéja.A múlt héten beszéltem vele elösször és teljesen ráált az agyam.Még nem láttam ilyen aranyos srácot.Már régebb óta figyelem.Ő a suli egyik legjobb sportolója...Mindig körülveszik a csapattársai meg csajok akik ezeket a focistákat körül szokták rajongani.Eléggé kisportolt, eddig nem tudtam, hogy kondizik is, de most, hogy visszajött a szünetből elképesztő mekkorát "nőtt".Rengeteg csaj körül rajongja, de még nem láttam, hogy lett vna barátnője 2 év alatt.Az egyetlen probléma vele, hogy eléggé antisoc.Akiket nem tart sokra keresztül néz rajtuk...Van olyan ember akivel szóba se áll...Ill. a kevésbé népszerű srácokat akiket nem rajongnak úgy körbe a lányok v. hogy mondják és telefonoznak a sarokba szó szerint leb-uzizza.Meg azokat is leb-uzizza akik cigiznek a buszmegállókba.Ez primitív vonásnak tűnik, de most jön az, hogy az egyik legjobb tanuló is...Angolból felső szintüje van és egy év alatt már közép szintre tanulta a németet is.Ill. a múltkor beszéltem vele elmondta, hogy a nyáron megtanult szerbül...
Mit lehet kezdeni egy ilyen sráccal?Nagyon ellentétes tulajdonságai vannak.Érdemes-e nála próbálkozni?Annyit értem el, hogy szóba áll velem...De ezzel semmivel nem állok jobban mint mondjuk 20 lány a suliba, meg még nem tudom, mennyi aki nem ide jár.
Előre is köszi a válaszokat:
L16 F17
Pontosan ez a lényeg! Vérbeli macsóként viselkedik, azt hiszi, így a legkönnyebb a gyanút terelni, sőt, talán így próbálja meg maga elől is "titkolni"!
Persze ez csak egy teória.
17/F
Igen, értem, hogy mire alapozod és van is logika bene.
De megmondom én pl. nem hiszek a homoszexualitásban...Szerintem ezis divat féleség.És például srácnál úgy tudom elképzelni, hogy fél hogy nem lesz bnője és ink elmegy bu*zinak.Mi az, hogy bu*zinak születik pl.?Akk az állatoknál v. más biológiai teremtményeknél miért nincsenek homokok?
A homoszexualitást egy génmódosulás okozza a legtöbb esetben(persze lehet még trauma, stb.). Ez a gén egy emberi gén, ezért nincs az állatvilágban. A másik ok, hogy csak az ember (és a delfin) csinálja élvezetből. Az összes többi állat csupán a fajfenetartó ösztön miatt szeretkezik. Ezért csak az embernél van. Akár csak a szerelem. Ha nincs szerelem, nincs igényed, hogy csak "úgy" hozzáérj a másikhoz. Akkor nem lenne homoszexualitás, hisz csak a fajfenntartás céljából csinálnánk.
17/F
Látod, ma sem keltél fel hiába.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!