Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a srácról?

Figyelt kérdés

Na szóval, suliba jár eggyel fölém.1 éve azért rakták át, mert egy gyengébb (suttyóbb) suliból kivágták mert gyakran verekedésbe keveredett...(De azt állítja, hogy nem igazán volt ezekhez köze, nem ő volt a kiprovokálója ezeknek).És mióta idejár nem volt balhéja.A múlt héten beszéltem vele elösször és teljesen ráált az agyam.Még nem láttam ilyen aranyos srácot.Már régebb óta figyelem.Ő a suli egyik legjobb sportolója...Mindig körülveszik a csapattársai meg csajok akik ezeket a focistákat körül szokták rajongani.Eléggé kisportolt, eddig nem tudtam, hogy kondizik is, de most, hogy visszajött a szünetből elképesztő mekkorát "nőtt".Rengeteg csaj körül rajongja, de még nem láttam, hogy lett vna barátnője 2 év alatt.Az egyetlen probléma vele, hogy eléggé antisoc.Akiket nem tart sokra keresztül néz rajtuk...Van olyan ember akivel szóba se áll...Ill. a kevésbé népszerű srácokat akiket nem rajongnak úgy körbe a lányok v. hogy mondják és telefonoznak a sarokba szó szerint leb-uzizza.Meg azokat is leb-uzizza akik cigiznek a buszmegállókba.Ez primitív vonásnak tűnik, de most jön az, hogy az egyik legjobb tanuló is...Angolból felső szintüje van és egy év alatt már közép szintre tanulta a németet is.Ill. a múltkor beszéltem vele elmondta, hogy a nyáron megtanult szerbül...

Mit lehet kezdeni egy ilyen sráccal?Nagyon ellentétes tulajdonságai vannak.Érdemes-e nála próbálkozni?Annyit értem el, hogy szóba áll velem...De ezzel semmivel nem állok jobban mint mondjuk 20 lány a suliba, meg még nem tudom, mennyi aki nem ide jár.

Előre is köszi a válaszokat:

L16 F17

2011. szept. 16. 21:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi, az értelmeseknek.Tisztában vagyok vele, hogy elég "érdekes" a felállás.És általában ezeket a sárcok nem a magamfajták kapják meg.Csak belelkesültem, mert a múltkor ha csak 3-4 percig is de szerintem tök jól elbeszélgettünk...Igazából semmi komolyról csak az ismerkedős részt tudtuk le...Biztos, hogy megfogom próbálni:)
2011. szept. 16. 21:55
 12/17 A kérdező kommentje:
21:54 Szerintem nem homi tutira.Egyrészt nem tűnik túlságosan önbizalomhiányosnak.:).De értem, hogy mire alapozod.De ahogy viselkedik lányokkal szerintem nem lehet bu*zi...
2011. szept. 16. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Pontosan ez a lényeg! Vérbeli macsóként viselkedik, azt hiszi, így a legkönnyebb a gyanút terelni, sőt, talán így próbálja meg maga elől is "titkolni"!

Persze ez csak egy teória.

17/F

2011. szept. 16. 22:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen, értem, hogy mire alapozod és van is logika bene.

De megmondom én pl. nem hiszek a homoszexualitásban...Szerintem ezis divat féleség.És például srácnál úgy tudom elképzelni, hogy fél hogy nem lesz bnője és ink elmegy bu*zinak.Mi az, hogy bu*zinak születik pl.?Akk az állatoknál v. más biológiai teremtményeknél miért nincsenek homokok?

2011. szept. 16. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:

A homoszexualitást egy génmódosulás okozza a legtöbb esetben(persze lehet még trauma, stb.). Ez a gén egy emberi gén, ezért nincs az állatvilágban. A másik ok, hogy csak az ember (és a delfin) csinálja élvezetből. Az összes többi állat csupán a fajfenetartó ösztön miatt szeretkezik. Ezért csak az embernél van. Akár csak a szerelem. Ha nincs szerelem, nincs igényed, hogy csak "úgy" hozzáérj a másikhoz. Akkor nem lenne homoszexualitás, hisz csak a fajfenntartás céljából csinálnánk.

17/F

2011. szept. 16. 22:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Ehj, most tanultam valamit.:)
2011. szept. 16. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Látod, ma sem keltél fel hiába.

17/F

2011. szept. 16. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!