Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a srácról?

Figyelt kérdés
16éves amerikai focizik és nagyon jól néz ki és értelmes is, de nagyon sok csaj akar vele járni és ő nem is hajt rájuk annyira, de hetente váltogatja őket. Miért csinálja ezt? Hogy lehetnék vele hosszú távon, mert én nagyon kedvelem..?
2011. szept. 4. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én elfenekelném

18/F

2011. szept. 4. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többi ribi nem kedveli?o.O Egy átlagos fiú nem is jó? Úgysem marad meg melletted hosszútávonXD Téged is lefog váltani.
2011. szept. 4. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak b@szásra kelletek neki, de nektek úgyis mindegy.

A rendes pasik meg maradjanak szüzek örökre miattatok, mert nektek ezek kellenek, aki megbecsülne titeket az meg le van sz@rva. :/

2011. szept. 4. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:
nem dugja meg őket
2011. szept. 4. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
És te láttad?XD
2011. szept. 4. 19:57
 6/12 A kérdező kommentje:
tudom :D
2011. szept. 4. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
akkor téged se fog-.-"
2011. szept. 4. 20:00
 8/12 A kérdező kommentje:
jajj de én azt akarom, hogy szerelmes legyen belém és hosszú ideig egyött legyünk és nem a dugás miatt :D
2011. szept. 4. 20:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ha hosszútávú, szerelmes kapcsolatra vágysz nem jó helyen keresgélsz...

jó lenne, ha végre a rondább, de annál kedvesebb fiúkat is észrevennétek, nem kell mindig a top100-as pasikra mennik, akiknek hidd el az agyuk helyén nem sok minden van ám...

2011. szept. 4. 20:12
 10/12 A kérdező kommentje:
1 évvel idősebb vagyok nála és minden pasi oda van értem és nincs borsó az agy helyén és ismerek nála jobb pasit is de nekem ő tetszik és kész hogy szerezhetném meg?
2011. szept. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!