Mi a véleményetek erről a 14 éves srácról?
Nem tagadom, nem mesélek róla E/3-ban, ez én vagyok. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert én magam átlagosnak tartom.Iwiwen van rólam kép, ha lenne hozzá türelmed, akkor nézd meg az adatlapom.
és egy direkt link az egyik képemhez:
Hát nekem egyáltalán nem jössz be. Totál ellentéte vagy az én férfiúi ideálomnak! :D
L/14
hát... szerintem aranyos vagy :P
hát és az is jó hogy nem drogozol meg stb.
13/L :P
utolsó vagyok
nagyon ritkán találkozok "ilyen" fiúkkal akik nem menőznek
előző vagyok:P hát igen nálunk is ez van aki már most nem mondja azt hogy pl.: cigizek, azzal nem nagyon haverkodnak
de nekem vannak normális barátaim
Írj (ha akarsz) privit beszélhetünk :P(nem muszáj:D)
Helyes srác vagy.Valószínűleg a csajozásban még nem jött el a te időd.Vannak olyan lányok, akiknek a normális fiúk jönnek be,de sajnos egyre ritkább.Azért ne kezdj el inni,cigizni,drogozni,hogy csajod legyen.Egy javaslat:az iwiwen csak a valóban beszélt nyelveket írdd ki, nekem olyan béna,ha mindenféle nyelvek fel vannak tüntetve mint kirgiz és társai.És az is béna,ha nem a valódi települést adod meg.
A szemöldököd szerintem is tépkedd ki középen.
32/N
Az iwiw második képen nagyon tetszel.:)Majdnem ideál.Csak nem tudom milyen vagy belülről.De jófejnek tűnsz.:)
Az képfeltöltéses tényleg nem olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!