Mit tanácsolnátok a 15 éves lányotoknak ha fogamzásgátló tablettát szeretne?
1. ha szexelni akar, használjon gumit
2. ha rendszertelen a ciklusa, akkor elvinném endokrinológushoz, mert attól, hogy felírnak neki egy gyógyszert, ami KIKAPCSOLJA a peteérést, rhadtul nem fog megoldódni a problémája
És 18 éves kora alatt nem engedném ilyen szrokat szedni - én már 20-as éveimben kezdtem el, de fél év után befejeztem. Igaz addigra a libidóm nullára esett, migrénes fejfájások gyötörtek, és aztán majdnem egy év kellett, hogy ismét normálisan menstruáljak.
Kizárt, hogy egy gyereknek megengedjem, semennyire sincs rá szüksége.
(14-es válaszoló vagyok)
#15. válaszon elgondolkodtam vagy 10 percig mert nem tudtam hogy ilyen közönséges boltokban is lehet óvszert vásárolni! És ezzel kapcsolatban megfogalmaznám azt hogy én soha semmikor nem vennék ilyen fontos életeket megváltoztató eszközöket ilyen gyér minőségű helyekről, és senki másnak sem ajánlom!! ( na jó még a DM és Rossmann elmegy de Tesco??? komolyan????
A "hol kapható?" kérdés olyan mintha egy átlag bérű embert kérdeznél hogy hol a kiszámolt pénze!?🤔
Ugyanis én még szűz vagyok és soha nem vásároltam semmilyen szeretkezéssel kapcsolatos eszközt, max. csak kézkrémet reggelentére!😉 (am. azt se, csak poén!)(21F)
De két dolgot tudok tanácsolni:
1. keress rá!👍
2/1: Olvass utána a dolgoknak részletesen! (#18 "Aki pedig nem tud egy óvszert rendesen használni, annak a tablettabevétel is nehézségeket fog okozni.")
2/2: Olyan helyekről vásárolj melyek minőségiek, vállalnak garanciát, bár nyilván hiába a garancia hiszen csak a bontatlan csomagolást veszik vissza, és az apaságit se az áruház vagy a gyártó fogja fizetni!😊 (hacsak nem pereskedsz gyereked huszonéves koráig)👍👏
Összegezve: nem vagyok a fogamzás gátló ellen, de az emberek hajlamosak a fontos dolgokon is spórolni, és bár sosem szabad általánosítani de az esetek többségében az ár össze függ a minőséggel! Ha csak bemész a Tesco-ba és ott veszel fogamzás gátlót akkor ennyi erővel minek a Tesco?? Menj le a sarokra díler Danihoz azt vegyé csoda babot, vagy ki nő vagy nem, vagy megfogan vagy nem!
És ki tudja mit veszel be, mégis mit tesz a fogamzás gátló a szervezeteddel?? Ha a kólát letudják úgy másolni hogy azt több millióan úgy isszák mint az igazit akkor egy íztelen, színtelen, szagtalan, számodra ismeretlen piruláról fel se tűnne hogy Dani csak placebóval verte ki a szemed!
Tulajdonképpen a gumit sem pártolom mert véleményem szerint ha egy 15 éves lány (vagy akárki más) nem akar gyereket vagy nemi betegséget akkor ne szexeljen, ennyire egyszerű a történet! De ha mégis szeretne szeretkezni a nélkül hogy feláldozná testét, lelkét, életvitelét akkor további tanácsokat tudok adni:
1. Normális pali aki kihúzza a farkát mielőtt jönne a cunami, vagy nő aki kiveri mielőtt ráül!
2.Jó minőségű gumi ami kettős funkcionalitásával a fogamzásgátlással és a nemi betegség meggátlással nem csak hogy kétszer jobb mint a fogamzásgátló tabletta, de látod és érzed is!
3. Ezzel szemben a fogamzásgátló tabletta hatásában csak reménykedsz hogy használ e vagy sem, miközben lehet hogy még árt is!
Ezért célszerű azt utolsó mentsvárnak hagyni pl.: ha elszakadna az óvszer! Érdemes olyan típust beszerezni amit nem előtte hanem utána kell be venni! Hisz mi van ha beveszed de a pasidnak most épp nincs kedve? Persze ez sosem történhet meg de mi van ha mégis?
Ezzel én le is zártam ezt a témát kösz, csá!
"15. válaszon elgondolkodtam vagy 10 percig mert nem tudtam hogy ilyen közönséges boltokban is lehet óvszert vásárolni! És ezzel kapcsolatban megfogalmaznám azt hogy én soha semmikor nem vennék ilyen fontos életeket megváltoztató eszközöket ilyen gyér minőségű helyekről, és senki másnak sem ajánlom!! ( na jó még a DM és Rossmann elmegy de Tesco??? komolyan????"
Komolyan, te agyilag picit hogy is mondjam....gyenge vagy. A Tesco egy bevásárlóközpont, ahol kismillió ismert minosegi markatermek vásárolható a sajátmárkás mellett. Csak neked kiteszem ide, amit a kereső kiadott az óvszer keresésre.
36, te nem vagy ép.
Minden fogámzásgátlásra alkalmas eszköz lényege, hogy csak akkor éri el a célját, ha széles körben kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!