Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tizenéves lányotokat támogatná...

Tizenéves lányotokat támogatnátok, ha fogamzásgátló tablettát szeretne?

Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok, tanácsolnátok neki?
2020. dec. 20. 07:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Én azt tanácsolnám, hogy NEE! Inkább óvszerrel védekezzenek. Minden gyógyszer durván beavatkozik a szervezetbe, és nem tudni, hogy nálad konkrétan mit okoz majd. Ha a pasija meg nem akarja a gumit, akkor szxelni se akarjon!
2020. dec. 20. 07:16
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Igen, támogattam, amikor ezzel állt elém. Elment szépen a háziorvosához és megbeszélte vele a lehetőségeket, majd közösen a tabletta helyett a 12 hetes injekció mellett döntöttek.
2020. dec. 20. 07:42
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Nekem anno teljesen felborult tőle a hormonháztartásom. És mivel ez úgy tudom hogy öröklődő, lehet hogy neki is fel fog, így első körben nem támogatnám. Most már lehet hogy van vizsgálat erre, lehet meg tudják határozni előre hogy rá milyen hatással lesz, és ha neki "jó", akkor felőlem mehet.
2020. dec. 20. 07:56
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Azert nem mindegy, hogy a 11 vagy a 19 éves lányomról van szó.
2020. dec. 20. 08:26
 5/20 anonim ***** válasza:
20%

4!

Mondjuk egy értelmű, hogy nem 18 feletti, hiszen ő marhára nem kérné se a véleményedet, se a támogatásodat. 11 évesnek meg egyetlen orvos se írna fel fogamzásgátlót. 15-16 éves az a gyerek.

2020. dec. 20. 08:32
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Én anno 16 évesen kezdtem el szedni, anyum támogatott. De nekem azért "kellett", mert borzasztó volt a menstruációm. Átlag 10 napig, végig dőlt belőlem a vér, brutális görcsökkel. Ezt valoszinűleg örököltem, anyumnak is ilyen volt mindig. Pár hónap gyógyszerszedés után, annyyira jó volt végre nem vergődve menstruálni. :)

9 évig szedtem, majd ahogy leraktam, terhes is lettem :) most van egy egészséges kislányom :)

Szóval nem mindenkinek borítja fel a hormonháztartását annyira, elötte megfelelő vizsgálatok, s megfelelő gyógyszer kell.

2020. dec. 20. 08:44
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Én 20 voltam, amikor kértem anyám véleményét és támogatását... 🤔 Együtt mentünk el, és irattuk fel. Nem azért, mert nem voltam önálló (egyetemre jártam, kolis voltam stb.),hanem mert jó a kapcsolatunk. Azóta mondjuk már rég nem szedem, mert anyám trombózist kapott tőle.
2020. dec. 20. 08:45
 8/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem támogatnám, nem egészségére kikapcsolni egy egészséges szervezet normális működését, rengeteg a mellékhatás, több a rossz vele mint a jó a legtöbb esetben.
2020. dec. 20. 08:47
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan hány éves?
2020. dec. 20. 09:33
 10/20 anonim ***** válasza:
83%
Csak én nem értem mi folyik itt? A támogatnám, meg a nem támogatnám hozzászólások is le lettek pontozva. Lehet egyszerűbb lett volna szavazást fűzni a kérdéshez.
2020. dec. 20. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!