Hogyan hozzam fel anyának, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni, ha nincsen jelenleg kapcsolatom?
a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem ismerem az anyukád, de én nem ajánlom a gyógyszert. Egyrészt nem véd meg a nemi betegségektől, lehet hogy te nem vagy ribi, de nem tudhatod, hogy a haverod kivel bújik ágyba.
Másrészt ezek a gyógyszerek rendkívül károsak, én 10 évig szedtem a gyógyszert, közte voltak több hónapos (éves) szünetek, mégis annyira elvékonyodott a méhnyálkahártyám, hogy két évvel ezelőtt letiltottak róla, hogy ha akarok még gyereket valaha, ne szedjem többé. ha nem megyek el időben az orvoshoz, ki tudja. szóval szerintem ne szedj gyógyszert, főleg ne alkalmi szex kedvéért.
"Légy öszinte!!tuti nem fog belőle ügyet csinálni."
Te ugyan azt a kérdést olvastad mint én. Konkrétan tini fejjel csak szex kapcsolatot akar, azért kell gyógyszer. Szerinted ebbe egy értelmes felnőtt beleegyezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!