Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan hozzam fel anyának,...

Hogyan hozzam fel anyának, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni, ha nincsen jelenleg kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem fekszem le minden éjszaka másik sráccal, eddig azzal az egy emberrel szexeltem, akibe szerelmes voltam. Most egyik haverommal feljött a téma, és nem lennék ellene. Többet nem akarunk egymástól. Saját magam miatt szeretném szedni. Nem kérek olyan kommenteket, hogy ri banc vagyok, mert nem vagyok az, a szexet igénylem, de nem feküdnék le ismeretlennel.
2014. jún. 13. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A nemi betegsegek ellen nem ved a gyogyszer, inkabb hasznaljatok ovszert.
2014. jún. 14. 09:34
 12/18 anonim ***** válasza:
98%
Én laza szülőnek gondolom magam és soha nem szólnék bele abba, hogy kivel és mikor fekszel le, nem tartozik rám. Gyógyszert iratni is elvinnélek, ha erre kérnél, DE: szülőként nem örülnék annak, hogy a gyógyszert választod, mert egyedül a terhesség ellen véd. Azzal a laza szexuális mentalitással, amivel most a nemi életed irányítod, olyan védekezési formát javasolnék, ami a nemi betegségek ellen is véd. Ma ezzel a sráccal van kedved csak szexkapcsolatra, két hónap múlva meg jön egy másik. Nem ítélkezésből írom, őszintén úgy gondolom, hogy azt csinálsz, amit akarsz. De ha felnőtt nemi életre vágysz, akkor vállalnod kell annak következményeit is. Egy idő után gyűlnek a laza együttlétek és ezzel a rizikó is egy csomó betegségre, mint a HPV, gombák, egyéb nemi betegségek, hogy a HIV-et már ne is említsem. Meglepődnél, hogy a mai 16-22 éves korosztály hány emberrel és milyen körülmények között volt már együtt. Nem érdekelne kivel csinálod, hányszor és hogyan, de az igen, hogy az egészséged, a leendő gyermekeid egészségét és szomorúbb esetben az egész életed kockára teszed azzal, hogy felelőtlenül szexszelsz. Csináld, de felelősséggel! Gondold át, mert egyetlen rossz döntés hazavághatja az egész életed! N30
2014. jún. 14. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Úgy tudom fog. gátlót nem lehet akármikor szedni. Ha 12 vagy felejsd el, 17-18-hoz közel értelmesebb.
2014. jún. 14. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
utolso! igazad van nekem is 17 éves koromban irták fel! de nekem komoly kapcsolatom volt
2014. jún. 14. 10:06
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 18 évesen írták, bár nem a kapcsolatok miatt, hanem mert rendszeretelen és erős volt a havim.
2014. jún. 14. 10:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az orvosnak semmi köze hozzá és nem is fogja megkérdezni, hogy milyen jellegű kapcsolatai vannak. Azért 15 évesen nem szívesen írják fel, de 17 körül már hajlanak rá az orvosok is. Ennek eü okai vannak, és esze ágában sincs elemezni a szexuális életét.
2014. jún. 14. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
18 alatt semmiképpen se, ha nem akarsz bajt magadnak,mondjuk körültekintő orvos nem is ír fel.
2014. jún. 14. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Az orvos 17 alatt csak nagyon indokolt esetben ír fel gyógyszert, pl. borzasztó erős menstruációs görcsök, hormonháztartási problémák. El kell majd menned vérvételre is, annak alapján írják fel, ha felírják a gyógyszert.

Amúgy szerintem is maradj a guminál, mert az több mindentől véd meg. Arról meg ne hagyd magad lebeszélni, hogy védekezel, mondván, hogy "ó, vigyázok!". Tökmindegy, mennyire haver a haver.

2014. jún. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!