Mit tennétek ha a 14 éves lányotoknál fogamzásgátlót találnátok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 20:28
2/17 anonim válasza:
Azt úgysem tudod neki megtiltani, hogy szexeljen, kivéve ha bezárod a lakásba, ami ugye nem a legjobb megoldás...
Én örülnék, hogy legalább védekezik! Sok tini ezt fel sem éri ésszel. Ő legalább tudatos, és nem bízza sem a partnerre, sem a véletlenre.
3/17 anonim válasza:
Normális hangnemben és óvatosan rákérdeznék, főleg ha jobb a viszonyom vele. Szerintem pozitívum, hogy gondolkozik előre, bár óvatosan megpróbálnám valami kevésbé hormonos dolog felé terelni. Meg a nőgyógyászát is farba rúgnám, mert 14 évesnek nem írunk ilyeneket. (Bár még mindig jobb, mint amit én láttam gyakorlatomon, hogy 13 éves kislányt hoz az anyja 27 hetes terhesen...)
4/17 anonim válasza:
Elmondanám neki hogy milyen káros a tabletta valamint hogy nem véd a nemi betegségek ellen és rábeszélném, hogy mindenképp védekezzen óvszerrel. Tekintve hogy én sem szedhetek egészségügyi okokból tablettát nagyon esélyes, hogy neki is kárt okozhat. Amúgy meg a nemi betegségektől félteném. Szextől hiába tiltanám ha akarná biztosan megoldaná titokban engem kijátszva.
5/17 anonim válasza:
Leülnék vele beszélni.
Amennyi abortusz van,tényleg jó pont,hogy legalább nem a "majd kiveszi" módszerrel próbálkoznak,de 14 évesen még a szexhez is nagyon fiatal meg a tablettához is...
6/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátját hogy nagyon fájna-e gumit használni
7/17 anonim válasza:
Dobnék egy hátast és baromi szomorú lennék!
8/17 anonim válasza:
Semmit, mert valószínűleg én vettem volna neki, miután már korábban megbeszéltük a felelősségteljes szexuális élet alapjait.
9/17 anonim válasza:
3!
Dehogynem. Már 13 évesnek is felirja. Mondjuk nem a fogamzásgátlás miatt, hanem mert a tabletta megszunteti a menstruációt és ezzel együtt a vele járó görcsös fájdalmat és erős vérzést is.
10/17 anonim válasza:
Mivel 14 éves kortól teljesen legálisan szexelhet, ezért szülői beleegyezés nélkül is felírja az orvos a fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!