Mit tennétek ha a 14 éves lányotoknál fogamzásgátlót találnátok?
Én személy szerint azt tenném hogy megvárnám mig csak magunk leszünk és leültetném hogy kislányom beszélni szeretnék veled.a következő kérdéseket tenném fel:
-miért nem mondta el hogy fogamzásgátlót szed?
-félt elmondani?nem bizik meg bennem a saját édesanyjában?
-mikor vesztette el a szüzességét?
-van e barátja stb ehhez hasonló kérdések.
Aztán el mondanám hogy nem haragszom rá nincs semmi baj de rosszul esik hogy nem mondta el és örülnék ha bármi van elmondja nekem mert nem fogom bántani és segitnei fogom bármit is tesz bármi is történjék. Ha az apjának nem is nekem elmondhat bármit mert nem adom tovább.
Biztos, hogy megbeszélném vele, bár alapból remélem ,hogy mire oda jutok, hogy 14 éves lányom lesz, az ilyenről tudni fogok, mert én viszem majd el orvoshoz, ha szól nekem és én fizetem neki a tablettát, mint most nekem anyukám.
De ha már ilyen a helyzet, mindenképpen elkísérném az orvoshoz, akit választott és megbeszélném vele a dolgokat, hogy mi alapján ezt a tablettát választotta, stb (az enyém egy alacsony hormontartalmút írt fel, mert 18 vagyok) valamint megkérném, hogy tájékoztasson minden továbbiról. A lányomat pedig nem tiltanám semmitől, ha szexelni akar, úgyis megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!