Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a 14 éves...

Mit tennétek ha a 14 éves lányotoknál fogamzásgátlót találnátok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem örülnék neki, hogy már ilyen korán szexel, de örülnék, hogy van annyi esze, hogy gondolkozik a védekezésen is, bár ha nem állandó párja van, hanem csak alkalmi, akkor mindenképpen javasolnám, hogy használjon óvszert is. De amúgy meg nem is biztos, hogy azért szedni, mert szexel, sok tini a pattanásokra kapja a gyógyszert, azért szedik.
2016. máj. 15. 10:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismered a barátját?
2016. máj. 16. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
Nagyon kiakadnék, hogy hogy fordulhatott ez elő amikor én mindig őszinteségre neveltem és mindig bízhatott bennem. Csalódnék magamban is meg benne is. Aztán ha kicsit megnyugodtam leülnék vele beszélgetni, kérdezném a fiúkról. Ha nem akarna erről beszélni és csak megsértődne akkor drasztikusabb lennék és megmondanám, hogy a fogamzásgátlótól akár meg is halhat vag meddő lehet... ezek után számon kérném azt az orvos kollégámat aki a 13 éves gyerekemnek felírt egy magas hormontartalmú gyógyszert ami még a felnőtt nők szervezetét is nagyon megzavarja...
2016. máj. 16. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
# 13, annyi baromságot írtál, hogy te tuti nem vagy orvos!
2016. máj. 16. 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint azt tenném hogy megvárnám mig csak magunk leszünk és leültetném hogy kislányom beszélni szeretnék veled.a következő kérdéseket tenném fel:

-miért nem mondta el hogy fogamzásgátlót szed?

-félt elmondani?nem bizik meg bennem a saját édesanyjában?

-mikor vesztette el a szüzességét?

-van e barátja stb ehhez hasonló kérdések.

Aztán el mondanám hogy nem haragszom rá nincs semmi baj de rosszul esik hogy nem mondta el és örülnék ha bármi van elmondja nekem mert nem fogom bántani és segitnei fogom bármit is tesz bármi is történjék. Ha az apjának nem is nekem elmondhat bármit mert nem adom tovább.

2016. máj. 16. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
13%
#14 nem izgat, hogy mit hiszel Kedves, majd ha a fogamzásgátló jó kis mellékhatásaival rohangálsz hetente a háziorvosodhoz akkor meg az orvosod lesz a hibás..
2016. máj. 18. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy megbeszélném vele, bár alapból remélem ,hogy mire oda jutok, hogy 14 éves lányom lesz, az ilyenről tudni fogok, mert én viszem majd el orvoshoz, ha szól nekem és én fizetem neki a tablettát, mint most nekem anyukám.

De ha már ilyen a helyzet, mindenképpen elkísérném az orvoshoz, akit választott és megbeszélném vele a dolgokat, hogy mi alapján ezt a tablettát választotta, stb (az enyém egy alacsony hormontartalmút írt fel, mert 18 vagyok) valamint megkérném, hogy tájékoztasson minden továbbiról. A lányomat pedig nem tiltanám semmitől, ha szexelni akar, úgyis megoldja.

2016. máj. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!