Mit szolnatok ha a fiatok minden heten mas lanyt hozna haza?
Fiam 17 eves, es gyakorlatilag minden heten masik lanyt hoz haza hetvegente.
Sem naiv, sem suket nem vagyok, tudom mit csinalnak.
Egyaltalan nem zavar hogy szexualis eletet el, inkabb az hogy kb 20-25 lanyt hozott fel ide, es nyaron 2 honapot toltott a balcsin, el tudom kepzelni, ott mi lehetett...
Szulok, ti hogy allnatok ehez, vagy amikor ilyen tortent, ti mit csinaltatok?
Úgy az ötödik után megmondnám, hogy ide nem hoz több alkalmi kalandot, mert nem átjáróház vagyunk.
Ha szüksége van rá, adok pénzt neki apartmanra, motelra, ahol dughatnak, de ne a házunkban.
Ja nyilván, mert aki nem dug meg minden létező lányt 17 évesen az majd 40 évesen csalni fogja az asszonyt.🤦🏻♀️
Senki nem mondta, hogy találja meg ennyi idősen a nagy őt, (bár erre is van példa), de talán a legyet is röptében és egy fix barátnő között, akit nem valtogatok hetente, van egy “leheletnyi” különbség, de aki nem érzi és érti, abba kár a szó.
Egyébként Miss Okostojás, rajtad kívül mindenkinek világos volt a hímringyó ebben a kontextusban használt jelentése, ugyanis a hímringyó jelent férfi prostit is ill. használják még a nőkre használt r*ibanc jelző férfi megfelelőjére, de örülök hogy sikerült a lényeget megfognod...🙂
Azt hiszem, ez az a a pillanat, amikor en befejezem a kommentek olvasasat, mert ez atment masba.
Koszonom az ertelmes valaszokat!
Vigyazzatok magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!