Mit szolnatok ha a fiatok minden heten mas lanyt hozna haza?
Fiam 17 eves, es gyakorlatilag minden heten masik lanyt hoz haza hetvegente.
Sem naiv, sem suket nem vagyok, tudom mit csinalnak.
Egyaltalan nem zavar hogy szexualis eletet el, inkabb az hogy kb 20-25 lanyt hozott fel ide, es nyaron 2 honapot toltott a balcsin, el tudom kepzelni, ott mi lehetett...
Szulok, ti hogy allnatok ehez, vagy amikor ilyen tortent, ti mit csinaltatok?
Ide aztán biztosan nem hozna fel minden héten más lányt, ugyanis nem vagyunk se átjáró, se bordélyház! És mélyen magamba néznék, hogy mit ronthattam el a fiam nevelése során, hogy hímringyó lett belőle, mert ezt bárhogy szépítjük, az! Ha lányról lenne szó, akkor kapásból rávágná szerintem 10-ből 9 ember, hogy micsoda r*ibanc, bezzeg ha fiú csinálja...
Egyáltalán nem tartom normálisnak, hogy 17 évesen az az elsődleges “életcélja”, hogy minél több lányt fektessen meg, legyen egy adott barátnője, akit szívesen látunk, de az nem járja, hogy mindig mást hoz fel a mi házunkba!
Lehet valakinek újdonság, de lehet ám élvezni az életet úgyis, hogy nem dugod meg röptében a legyet is!
A nagy francokat az a normális, hogy kemény 17 éves kamasz minden héten más lányt kúrogat! Elég szomorú, ha valakinek ez a normális, hogy a lányából rbancot, a fiából meg hímringyót nevel és ehhez még bőszen asszisztál is.🤦🏻♀️
25-ös, semmi baj nincs vele, ha valaki élvezni akarja az életet, de tetszik vagy sem, a házban nem a kamasz fiú lakik egyedül, neki is alkalmazkodnia kell másokhoz, ahogy mi is alkalmazkodunk hozzá.
Ez van, ilyen az élet. Majd hazahord a saját lakásába minden héten más lányt, ha akar, a miénkben meg tartja a mértéket, ez ilyen egyszerű.
Szerintem lesz hátránya
Akinek az az értékrendje, hogy állandóan egyéjszakás kapcsolatai legyenek
És minnén több numerája legyen annak valahol önértékelési privlémàja van.
Magának akar bizonyítani, hogy ez megy neki, vagy éppen többre tartja magát.
Nem kell, hogy megtalálja élete párját, nem is sok esélye van.
Ezt mi tudjuk, de egy normális érzelmi azinten lévő ti i nem tudja..
Mind azt hiszi örökre együtt lesznek valakivel.
Persze nincs baj azzal, hogy vannak alkalmi kapcsolatai is.
De a hetenete mással, az a nem normális kategória egy korban sem.
Persze a lányoknak sincs panaszuk, de talán többet képzelnek bele, ha nem is, akkor sem tudják, hogy az 52-ek a sorban..
Én nem örülnék, ha a lakásom átjáróház volna...
( 3 betöréssel a hátammögött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!