Mit szolnatok ha a fiatok minden heten mas lanyt hozna haza?
Fiam 17 eves, es gyakorlatilag minden heten masik lanyt hoz haza hetvegente.
Sem naiv, sem suket nem vagyok, tudom mit csinalnak.
Egyaltalan nem zavar hogy szexualis eletet el, inkabb az hogy kb 20-25 lanyt hozott fel ide, es nyaron 2 honapot toltott a balcsin, el tudom kepzelni, ott mi lehetett...
Szulok, ti hogy allnatok ehez, vagy amikor ilyen tortent, ti mit csinaltatok?
egy idő után szólnék neki, hogy ez se nem átjáróház, se nem bordély, úgyhogy lehet menni a lányokhoz ezek után, vagy keres egy "visszajáró" vendéget, fenének sem kellene annyi vadidegen a saját házamba.
Amúgy vírushelyzet közepette honnan szedi össze őket?
Nyugodtan lepontozhattok, de szerintem jobb ha hazaviszi a lányokat és nem a bokorba csinálják vagy nemtudom...
Viszont ha ilyen aktív a szexuális élete, mindenképpen beszélnék vele a védekezésről, mert gondolom sem betegséget nem szeretne elkapni, de unoka sem kell még.
3-as, nem az a baj, hogy aktív a szexuális élete. Egyetlenegy lánnyal is lehetne aktív.
Az a baj, hogy váltogatja a partnereit.
Amúgy 1-es fölvetése teljesen jogos:
"Amúgy vírushelyzet közepette honnan szedi össze őket?"
Szerintem sehonnan.
Hanem ez megint afféle "elméleti" kérdés, vagyis adott egy srác a számítógép (vagy telefon) előtt, aki ugyan még nem is csókolózott senkivel, de szeretne így élni, mint a nyitókérdésben szereplő fiatalember. Beleélte magát a helyzetbe (közben megtette azt, amit egy kiéhezett kamaszfiú ilyenkor tenni szokott :D), és fölvetődött benne, hogy mit szólnának ehhez a szülők. Nem okvetlen az övéi, hanem úgy általában másokéi.
Ezért írt egy kérdést róla.
Ennyi.
Vennék sok gumit neki.
Örülnék, hogy jó képű és buknak rá a csajok. Ebben az eletkorban ez a normális.
Én nem szóltam semmit.Időben fel világosítottuk, ha kellett adtunk neki óvszert is.
Mi is úgy voltunk vele,inkább hozza ide a lányokat. Itt legalább biztonságba voltak. Tudták használni a fürdőszobát.
Ha már úgy is csinálja akkor kúltúrált körülmények között.
Sok barátnője volt, mindig más vagy akár négy lányt is szédített. Mindegyik úgy tudta ő az egyetlen. Én csak annyit kértem tőle,hogy mindig használjon óvszert. Ez véd a nemibetegségtől. Ebből a szempontból nem volt semmi gond.
Megbeszéltük, hogy ezeket a lányokat nem mutatja be itthon.
Majd a fiad is kitombolja magàt és lehiggad. Az enyém már felhagyott vele. Komoly barátnőt szeretne, akivel családot alapíthatna.
#6-os.
Hiszed vagy nem a fiam is ezt csinálta. És nagyon szép lányok voltak.
7- es voltam
8.
Kíváncsi volbék mit szólnál, ha a lányod volna az egyik..
Mindenképpen buzdítanám az óvszerhasználatra.
Kicsit csalódnék, hogy egy numerakirályt neveltem.
Nem vagyok naív.. semmi bajom aztal, ha van egyéjszakás kapcsolata, viszont ebbe ki lehet égni hamar. Minden héten más az gáz.
Covid helyzetben pedig egyáltalán nem szorgalmaznám.. sőt..
Egyéb helyzetben megkérdezném miért nem tud senkit megtartani, mi a gond, hogy nincs 2. Alkalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!