Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szolnatok ha a fiatok...

Mit szolnatok ha a fiatok minden heten mas lanyt hozna haza?

Figyelt kérdés

Fiam 17 eves, es gyakorlatilag minden heten masik lanyt hoz haza hetvegente.

Sem naiv, sem suket nem vagyok, tudom mit csinalnak.

Egyaltalan nem zavar hogy szexualis eletet el, inkabb az hogy kb 20-25 lanyt hozott fel ide, es nyaron 2 honapot toltott a balcsin, el tudom kepzelni, ott mi lehetett...

Szulok, ti hogy allnatok ehez, vagy amikor ilyen tortent, ti mit csinaltatok?

2021. jan. 11. 21:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Igen, az hogy aktiv a szexualis elete, az nem zavar, ferjem is ilyen volt, de o egyszerre eggyel.

En is azzal vigasztalom magam, hogy kieli magat es megallapodik.

Vedekezessel nincs baj, ez az oka, hogy nem aggodom, csak furcsalom...

2021. jan. 11. 22:12
 12/34 anonim ***** válasza:
32%
#10 mindegyik lány akarta, tudták, hogy csak egy-két éjszakát akarok tőlük, egy lányt se kényszerítettem semmire, beleegyeztek. Azt meg majd lesz egy lányom és lesznek egy éjszakás kalandjai, nem fogom érte megszólni, őszintén szerintem kevés olyan nő van akinek nem volt fiatal korában egyéjszakás kalandja.
2021. jan. 11. 22:20
 13/34 anonim ***** válasza:
18%
A fiad is szerintem egy alfa hím. Erős benne a vadász ösztön. Nézd én is úgy voltam vele,inkább fiatalon tombolja ki magát, mint akkor amikor már ott a család. Élvezi, hogy jó pasi.
2021. jan. 11. 22:22
 14/34 A kérdező kommentje:

Elvezze, es gondolom a lanyok is elvezik... :)

Csak nem lesz kesobb ebbol hatranya?

2021. jan. 11. 22:28
 15/34 anonim ***** válasza:
19%
Miert lenne?
2021. jan. 11. 22:37
 16/34 anonim ***** válasza:
34%

Mire gondolsz?

Az enyém azt mondja,ő már a lelki társát keresi.

Szerinte az nehezebb, magától rájött,hogy nem a mennyiség a kíhívás, hanem egy igazi minősi párt találni.

2021. jan. 11. 22:38
 17/34 anonim ***** válasza:
79%

"Miért lenne?"

Mert elterjed róla, hogy egy qurva, akin a fél város átment.

2021. jan. 11. 23:04
 18/34 anonim ***** válasza:
83%
Nem hozna.
2021. jan. 11. 23:21
 19/34 anonim ***** válasza:
33%
Full kamu kérdés. El ne higyjétek már ezt neki. Még, hogy á anyja kérdezgeti itt és amikor válaszoltok, akkor kérdez valamit megint. Vicc. Ez csak egy teszt, elméleti kérdés mit reagáltok rá, vagy a kérdezőt ezt izgatja fel. Azért tudom, mert sok emberrel privátozok napi szinten és én is sok embert tesztelek, csak én privátba adom elő a storyt nekik és ugyanígy kérdezgetek, megpróbálom minél jobban megismerni az emberi pszichét, ki milyen témához hogy áll, meg mennyire lehet megbotránkoztatni a másikat. Ezért felismerem, amikor valaki itt ír ki kérdést és hogy mire megy ki a játék.
2021. jan. 12. 04:43
 20/34 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk eleve nem engednem, hogy ide hordja az éppen aktuális dugopartnert.
2021. jan. 12. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!