A tesóm bunkó velem mit tegyek?
Figyelt kérdés
a 16 éves báttyám nem tud hozzám szólni egy normális szót sem! 3-hónapja mondtam neki töltsön már le nekem egy sorozat pár részét van egy barátnője aki reggel megkérte hogy 1-6 évadot töltse le neki és estére letöltötte!! olyan bunkó meg azt mondja h milyen hülyén nézek ki ebbe a ruhába stb. mit tehetnék? 13/l2010. aug. 14. 00:34
1/13 anonim válasza:
A testvéri szeretet..,nálunk ugyan ez van kb. pedig ikrek vagyunk:D Ha nem tud hozzád normálissan szólni,akkor ne beszélj vele,és ha valamire megkér akkor Te se csináld meg rögtön,hanem mondjad,hogy "majd ráér az még.." Pedig a bátyusok állitólag odavannak a hugicájukért és forditva,fura hogy nektek ilyen a kapcsolatotok!
2/13 janika1972 válasza:
Attól függ milyen sorozatról van szó!
3/13 anonim válasza:
szuleid hibaja......egymas ellen neveltek, vagy az egyik szulonek te vagy a szemefenye es a masiknak o, azt tudod tenni, hogy ulj le beszelni vele es tegyetek meg mindent egymasert......
4/13 anonim válasza:
Hát az attól függ, hogy a hanamontánát vagy a hákettőót kellett-e letölteni. De amúgy nem tudsz vele mit csinálni :S
5/13 anonim válasza:
legyél hozzá csak azért is kedves,annál jobban nem tudsz vele kitolni.Vagy...ÖLD MEG :)
6/13 anonim válasza:
Szia.
Beszélj a bátyáddal, ha nem mész semmire akkor a szülőknek kell szólni.:S
16/F
7/13 anonim válasza:
Áruld be anyukádnak v apukádak.Nálunk is ugyanez van,csak én már 20 éves elmúltam.Ennyi idő alatt már megunja az ember.
8/13 anonim válasza:
Nálam dettó ugyan ez van csak rosszabb és az én bátyjám már 19 éves...de engem üt is xD..
9/13 A kérdező kommentje:
Negyedik válaszoló! Grace Klinikát kellett volna letölteni mert orvos akarok lenni!
2010. aug. 14. 19:35
10/13 anonim válasza:
Ja, bocsi, akkor nem szóltam, csak azt hittem már, hogy megint egy szokásossal van dolgunk :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!