Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az ha Tesóm és apu...

Miért van az ha Tesóm és apu össze vesznek akkor utánna én vagyok csesztetve?

Figyelt kérdés

pl: most is össze veszett apu tesómmal és egyből tesóm jön nekem azzal hogy én milyen ellenszenves vagyok neki.

Egy szót nem szóltam neki ezt ki is jelenthetem mert tényleg nem. Meg hogyha ők nem bírják egymást akkor én addig nem gépezhetek mert akkor tesóm engem is utál.

És anyu apu akkor vissza vágás képp engem használnak fel arra hogy nem is akarok a géphez oda menni remélem értitek (magyarul- apu azzal vág vissza, hogy én nem is akarok gépezni, engem meg rávesz arra hogy ne akarjak gépezni.)

Köszi a válaszokat

(Most is apu arra Buzditja a tesómat hogy rúgjon vesén)

2010. dec. 19. 17:25
 1/1 anonim válasza:

Hat ez renegetg csaladban igy van. Ha csak 1 ember ideges a csaladban, akkor is azt az egesz csalad megszivja. Ez azert van, mert ha valaki ideges, akkor a tobbi emberen tolti ki a merget. Ilyenkor azt kell csinalni, ha igazsagtalanul szidnak, hogy helyeselsz, nekik adsz igazat es bocsanatot kersz, akkor is ha nem vagy hibas. Igy aki veszekszik veled megnyuszik, hogy neki van igaza es nem csesztet tobbet. Ha viszont visszavagsz es hisztizel, hogy dehat te nem csinaltal semmit, stb, stb, azzal meg inkabb felidegesited es meg durvabb lesz a helyzet.

Szoval a lenyeg az h egy ideges emberrel, mindig szepen kell banni es mindenben igazat adni neki, igy tuti nem lesz baj. Amikor pedig lenyugszik szepen meg lehet beszelni mindent.

Az utolso mondatod viszont eleg durva. Remelem azt csak viccbol mondta apukad, vagy a duh hozta ki belole.

2010. dec. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!