Mit tegyek, ha a szüleim sosem vesznek nekem ruhát, aztán meg panaszkodnak, hogy hogy nézek ki?
Tökéletesen megértem a problémádat, velem is pont ez van.
Szombaton mentünk színházba, és nem volt mit felvennem. Anyukámmal fél órán keresztül veszekedtünk emiatt.
16/L
Szia!
A tesódnak veszenk, neked meg nem? Miért? Én egy 3 gyerekes anya vagyok. Pont ma vettem a nagyfiamnak,aki még csak elsős, cipőt, mert láttam, hogy a bakancsa talpa lassan megadja magát, és azt nem várom meg, hogy úgy jöjjön haza, hogy nincs talp a bakancson.
Minden mást megkapsz egyébként? Szeretetet, törődést, élelmiszert, orvosi ellátást? Mert olvastam itt nem is olyan régen olyat is, hogy beteg volt valaki, és a szülei nem vitték orvoshoz, mondván, nincs gyógyszerre pénz.
Mi sem vagyunk túl jó módúak, de a fiaim a lehetőségeinkhez képest mindent megkapnak.
Beszélj a szüleiddel erről!
Szeretetet, törődést, élelmiszert, orvosi ellátást?
Szeretetet azt kapok normál mennyiségűt, bár nem tudnak velem sokat törődni, mert olyan a munkájuk. Sokat kell utazni, ebédidőre sme jönnek haza, kajából is van, beteg pedig 8 éve nem voltam.
14/L
Kérd meg szépen őket ,hogy "apa ,venni kéne nekem egy új nadrágot.nem vinnél el venni egyet?"
vagy lehet az a probléma ,hogy nincs idejük elmenni veled vásárolni? ha ez lehet a baj akkor kérj tőlük egy kis pénzt(ne túl sokat!!)és mond ,hogy elintézed te (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!