Szerintetek miért cikizik azokat a fiúkat akik fel mernek öltözködni, mert fáznak és vesznek fel harisnyát?
Hát én jégeralsót hordok,de ha valaki észrevenné hogy van rajtam és beszólna beleverném a fejét a falba egy párszor.
Amúgy hogy veszik észre ? :D
16/F
Érdekes kérdés, nekem a 4 éves kisfiam szólt, hogy láttam az oviban bárki más kisfiút, aki harisnyanadrágot húzott volna, és nem volt hajlandó harisnyát venni. Úgyhogy már ő nem hord harisnyát, férfin vagy idősebb fiún én sem tudom elképzelni.
Vegyél inkább bársony nadrágot vagy bélelt nadrágot mégis más, mint a harisnya Vagy nagy hidegben jégeralsót.
Hova süllyed a világ?!
Ti még nem hallottátok, hogy a harisnyának van több változata.Alapvetően a vastagságát tekintve elég sok fajta van (nylon, közepes vastagságú, még vastagabb harisnya).Valamint létezik NŐI és FÉRFI harisnya is.
Nem véletlenül találták ki régen a férfi harisnyát, olyasmi, mint a passzos nadrág (nem jut eszembe a rendes neve) és férfiaknak tervezték.
Ha női harisnyát hord a kérdező akkor oké, hogy cikizik, de ha férfi harisnya viselése miatt cikizik, az gáz.Ez is azt mutatja, milyen mélyre tud süllyedni a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!