Szerintetek miért cikizik azokat a fiúkat akik fel mernek öltözködni, mert fáznak és vesznek fel harisnyát?
Mert hülyék!
Majd ha 40-50 éves korukban izületi problémáik lesznek hogy a vese és egyéb gondokról ne beszéljünk majd foghatják a fejüket :) te pedig jót röhöghetsz magadban.
Engem is mindig kiröhögtek a csajok, mert télen sapkát hordtam. Ők meg még hóesésben sem. Nos nekem még most is sok sok hosszú hajam van, ők meg már póthajat rakatnak mert kopaszodnak.
34/N
Mennyi ostoba irkál-.-' Szerintem ha egy fiú fázik, vegyen harisnyát. A jégeralsóra biztosan baromi kényelmes ráhúzni még egy másik nadrágot, mert bő, lötyögős, míg a harisnya a testre tapad. Jah, gondolom a kényelemre nem kell adni, csak arra, hogy "férfias" legyen.
Ha meg férfiharisnya, nem értem a problémát.
Sziasztok.
Férfi vagyok.Gyerekkoromba Édesanyám rendszerint adott rám Hatisnyanadrágot télen, serdülöként már cikinek tartottam.
Most 40 vagyok, ... évek óta hordom, mert rájöttem, hogy ameddig mások a buszmegállóban ide oda lépkednek mert fáznak, addig nekem semmi bajom nincs.
Kényelmes, meleg öltözet.
és ami a lényeges......:
AHARISNYANADRÁGOT A KÖZÉPKORBA A FÉRFIAK HODTÁK ELÖSSZŐR.
....és utánna vették át a hölgyek ruházatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!