Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van még vkinek olyan bunkó...

Van még vkinek olyan bunkó testvére mint nekem? Lent.

Figyelt kérdés

Nővérem szerint teljesen normális dolog bunkón válaszolni egy normális kérdésre. Állandóan bunkó velem, ha valami neki nem tetszik, nem bírja normálisan elmondani, csak úgy mint egy idegbeteg állat. Állandóan csesztet, mindig belém köt. De ilyen kis dolgok miatt is. Tegnap pl mondta, hogy készüljek, 10 perc múlva megyünk rokonokhoz. Mondom oké, nekiállok megigazítani a szemöldökömet, az két perc, utána meg felöltözök az megint két perc. Meg hát láttam rajta is, hogy még köntösben van, nem is sminkelt. Aztán egy perc múlva nagy idegbetegen bejön, hogy készülök már?! Ő meg még sehol nem tartott. Szóval tudok még példákat.

Nagyrészt nem foglalkozok vele. De hogyha nem válaszolok neki, akkor idegbeteg lesz, hogy miért nem válaszolok. Hogyha válaszolok (normálisan), kiforgatja a szavaimat, és az a vége, hogy bunkó, hül*e vagyok.

Elég ideges típus, én szerencsére nyugodt vagyok, minden helyzetben. Rajtam tölti ki a dühét. Egyszer elmondtam ezt neki, hogy fogja vissza magát, mert szörnyű, hogy mit művel és akkor is én voltam a hül*e.

2011. okt. 23. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Off. Ilyenkor elszomorodom, mert az én testvérem már nem él. nagyon meg kell egymást becsülni, és ezt valahogy mond el neki ha bunkózik. de ha ilyen ideges típus akkor nemtudom mire mész vele. hátha van valami a háttérbe. ülj le vele, és mond a szemébe mennyire szereted, és kérdezd meg miért bánt. talán hat.
2011. okt. 23. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Bocs a kérdésért, de hány évesek vagytok? Nekem a leírásod alapján inkább úgy tűnik, hogy valamiért dühös rád, és nekem az jutott eszembe, hogy nem féltékeny-e valami miatt? Pl. Te jobban nézel ki, esetleg valamelyik szülő kedvesebb veled, mint vele, vagy ilyesmi? Más okot nem tudok elképzelni. Nekem is van egy 6 évvel fiatalabb húgom, de soha nem volt ilyen a viszonyunk.
2011. okt. 23. 15:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Egyébként a viszonyunk jó. Tehát ő mindent elmond nekem, régebben mondjuk én is, de most már nem. Sokat beszélünk, mindig röhögünk valamin.

De még is ilyen velem

Én 15 vagyok, ő 19. Ő a szép, én ronda vagyok. Apa jobban is szereti őt mint engem.

2011. okt. 23. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne gondold azt, hogy ő a szép és te a ronda. Én mindig úgy láttam, hogy a húgom sokkal szebb, mint én. Csak évek múlva mondta el, hogy ő meg féltékeny volt rám, mert mindig olyan akart lenni, mint én...
2011. okt. 24. 13:43
 5/9 A kérdező kommentje:
De tudom és kész. Lehet, hogy majd később megszépülök de az más. Mondták már nekem, hogy ronda vagyok. Nem is egy ember. Apám is azt mondta, hogy hát.. vannak nálam rondább emberek is. Na ebből lelehet vonni..
2011. okt. 24. 16:03
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nem csak te vagy így vele én is kész vok mikor a tesóm bunkón válaszol,egyszer megkérdeztem tőle,hogy mi a sz*r baja van,de nem is veszi észre,hogy milyen bunkón válaszol(ezt Ő mondta). Nekem szerencsésebb a helyzetem,mert kisebb a tesóm és ha leállítom,abba is hagyja. Szerintem,ne is törődj vele és kérdezd meg te is,hogy mi a sz*r baja van.
2011. nov. 3. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én húgom nem csak bunkó, de undorító is. Állandóan lebüfög engem, hazudik másnak rólam mindenféle dolgokat, az ágyamra ül csupasz fenékkel fingani, utána csodálkozik ha ilyenek miatt nem adom neki oda egyik cuccomat sem, gusztusom sem lenne utána többet felvenni, és még neki áll feljebb. Nem zavartatja magát ha valamit nem adok neki oda, akkor is elveszi, de általában meg sem kérdezi. Lopkod tőlem mindent. A saját csokimat előttem képes felfalni. Gyakran úgy megverném... Szándékosan akkor kezd el hangosan zenét hallgatni és énekelni, mikor én elkezdek filmet nézni. Ha rossz jegyet kap, rámfogja, hogy mert én nem segítettem neki, közben meg se kért, ezért én kapok miatta. Ha anya mondja nekem hogy segítsek neki, tanuljak vele, azt nem engedi, nem figyel rám, elmegy onnan, aztán megint én leszek a hibás.Nagyon trehány, minden reggelre kb. 6 pohár van az asztalon, csokis papírok, szennyes ruhák mindenhol, és én pakoljak utánna. Állandóan veszekedünk, minden nap kötözködik velem, idegsít, nem tud magával mit kezdeni, ezért engem szekál, egy nyugodt percem sincs nélküle. Mindezt tetézi az is hogy egy szobában kell lennem vele. Szóval nyugi, nem vagy egyedül, szerintem nekem még rosszabb.

Egyébként én 16 éves vagyok, ő 12.

2011. nov. 3. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Az mondjuk még nagyobb szívás, hogy ti egy szobában vagytok. Elég szívás lehet, főleg, hogy te vagy az idősebb és nem ,,tart" tőled.
2011. nov. 3. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát igen... Nem azt mondom hogy féljen tőlem, de mégiscsak én vagyok az idősebb, meg az okosabb is, és több tiszteletet várnék el tőle.
2011. nov. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!