Kamaszok van itt olyan koztetek akinek meghalt a testvere?
Figyelt kérdés
ha igen o hany evesen hagyott itt bennunket es te hany eves vagy-voltál?2010. jún. 23. 16:44
1/20 anonim válasza:
Én most 20 éves vagyok, 9 éves voltam, mikor meghalt a nővérem... ő akkor 23 éves volt :(
2/20 A kérdező kommentje:
sajnalllom...oszinte reszvetem...
2010. jún. 23. 16:56
4/20 anonim válasza:
Nincs testvérem,egykének születtem.
Miért kérdezed?Talán elvesztetted a testvéred?Ha igen akkor őszinte részvétem.
5/20 anonim válasza:
Nekem nem halt meg egy se szerencsére!
Viszont van egy barátom aki mesélte hogy meghalt az öccse.
Ő volt 10-12 éves az öccse pedig 4, mikor autóbalesetük volt amit már nem élt túl a kisfiú!=(
Részletekre nem emlékszem, de szörnyen sajnáltam majdnm sírva fakadtam!
6/20 anonim válasza:
Én egyke vagyok, de a szomszédban kb 3-4 éve motorbalesetben meghalt egy 17-19 éves fiú, akinek van egy nála kb 2-3 évvel fiatalabb öccse, és itt a közelben [a szomszédos utcában] 2-3 éve halt meg egy kisfiú [kb 6 éves volt], mert elgázolta egy motor. Neki pedig kb 3 évvel idősebb a nővére :(
7/20 anonim válasza:
ahogy itt olvasom ezeket a válaszokat mindgyár sirok !de kedves kérdező mért tetted fel ezt a kérdést?te ebben a helyzetben vagy?
8/20 anonim válasza:
A szomszédunk gyereke 15 éves és a 18 éves bátyját vesztette el. Megfulladt.
9/20 anonim válasza:
Én 11 évesen vesztettem el a bátyámat, aki akkor 16 volt. Elment a barátaival. Azt mondta, hogy csak a parba mennek le, de kb. 1,5 órával később jöttek a rendőrök és mondták, hogy a várostól 10km-re motoros balesetük volt és ő és a legjobb barátja meghaltak.
Azt a napot soha nem felejtem el. Szörnyű volt. Mé most is sírok, ha eszembe jut.
17/L
10/20 anonim válasza:
nekem még anyukám hasában meghalt a testvérem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!