Kamaszok van itt olyan koztetek akinek meghalt a testvere?
Figyelt kérdés
ha igen o hany evesen hagyott itt bennunket es te hany eves vagy-voltál?2010. jún. 23. 16:44
11/20 anonim válasza:
személy szerint nekem nem hallt meg a testvérem de viszont barátm testvére meghalt. párom 15 éves volt a testvére pedig 21 éves volt. szegény rákos volt :(
12/20 anonim válasza:
17:42 vagyok.
Tudok még egy halálesetet.
Kb 3-4 napja halt meg egy 16 éves lány, 3 hetet volt kómában, mert elütötte egy autó. Neki egy 13 éves öccse van. [nem ismerem sem a lányt, sem a fiút, az egyik barátnőm viszont nagyon is :(]
13/20 anonim válasza:
Nekem meghalt a bátyám. :'( Nagyon beteg volt. :'( Rákos.. :( Imádtam őt. :'( 17éves volt mindössze. :( Én akkor alig 15 voltam. most 16 vagyok. :( 15. szülinapomra kaptam tőle egy emlék füzetet. és bele írta,hogy soha ne felejtsem el mert mindig velem lesz és szeretni fog. :'( Másnap úgy ébredtem fel,hogy nagyon rosszul volt. :( leültem mellé és átöleltem.. el kellett mennem iskolába. :'( délután mikor hazajöttem már felülni sem bírt. :( Odafeküdtem mellé és egymáskezét fogtuk.. [anyu dolgozott apu nem velünk él] Emlékszem. :'( elaludtunk. :( a keze a derekamon.. mindketten sírtunk. tudtuk,hogy nincs sok hátra neki.. :'( Az én hibám volt. :'( (elsősegély vizsgám már megvan) Soha többé nem ébredt fel. :'( Ha nem alszom el még újratudtam volna éleszteni. :'( De én elaludtam.. :( Azóta is minden nap bemegyek a szobájába és ott alszok. Olyan mintha ott lenne velem. :'( Örökké szeretni foglak bátyóó :( :( :( @>->-
14/20 anonim válasza:
kedves 20:25 részvétem!megkérdezhetem,hogy milyen rákja volt a bátyádnak?
15/20 A kérdező kommentje:
20:25-nek : nagyon nagyon sajnallom es oszinte reszvetem a bátyád miatt..uhh olvastam es már majdnem elsirtam magam.
2010. jún. 27. 19:12
16/20 anonim válasza:
16:35 tüdő =(
Köszönöm :'( Nagyon rossz nélküle :( Örökké szeretni fogom :(
17/20 anonim válasza:
Nem a te hibád hogy elaludtál,ha pedig nem sikerült volna az újra élesztés megint csak magadat okoltad volna :(
Amugy őszinte részvétem!
Amugy ezt tudtátok hogy neki tüdő rákja van?
18/20 anonim válasza:
Igen tudtuk.. :S És elég nehéz volt azzal a tudattal élni,hogy nem tudom mikor fog meghalni.. :( [ha újra élesztettem volna és nem sikerült volna akk legalább elmondhatnám h mindent meg tettem érte..] Mikor megtudtuk,hogy rákos napokig sírva mentem mindenhova.. :( És attól a naptól fogva minden szabadidőmet vele töltöttem.. Egyszerűen imádtam őt.. :( Örökké szeretni fogom és hiányozni fog mindig.. :( Szörnyen üres nélküle minden hely ahol együtt voltunk.. A szobája.. A kis patak.. A tó.. A mező.. A suli.. a deszkás park.. :(
19/20 anonim válasza:
pontosan én a papám veszttetem el 59 éves volt nagyon jó ember nem donyányzott se drog semmi :(
20/20 anonim válasza:
Nekem anyum hasában halt meg 2, de a legjobb baátnőmnek 11 éves korában halt meg az a tesója. akihez a legjobban kötődött. A tesója rákban halt meg, 22 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!