Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez tényleg normális? Miért...

Ez tényleg normális? Miért ilyenek a szülei?

Figyelt kérdés

A barátnőm szüleit nagyon furának tartom. Amikor már csak 1 hónap volt a suliból 1 hónap szobafogságot kapott csak azért mert már mindjárt vége az iskolának és úgysem menne sehova.Soha nem dönthet arról mit visel, ha szülinapjára kap könyvet előtte a szülei elolvassák és csak akkor adják oda neki ha mindketten úgy gondolják, hogy "nem hátráltatja a fejlődését".Az iskolába is fél útón kísérik pedig alig 5 perce lakik az iskolától és csak járdán kell mennie.És mindentől féltik soha nem jöhetett át hozzánk csak mi mehettünk át hozzájuk.

Bocs ha hosszúra sikerült, de próbáltam mindent leírni.

Amúgy mindketten 14/L-ok vagyunk.

2010. aug. 12. 14:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%
Szegény lány :S És nem, ez nem normális .
2010. aug. 13. 04:09
 22/23 anonim ***** válasza:
70%
a szülöknek kéne szihologus
2010. aug. 13. 12:20
 23/23 anonim válasza:
100%
jujj. azt hittem az én szüleim túlzásba viszik a féltést, de ahhoz képest ez maga a menyország. sajnálom szegény lányt:(
2010. aug. 14. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!