A barátnőm szüleit nagyon furának tartom. Amikor már csak 1 hónap volt a suliból 1 hónap szobafogságot kapott csak azért mert már mindjárt vége az iskolának és úgysem menne sehova.Soha nem dönthet arról mit visel, ha szülinapjára kap könyvet előtte a szülei elolvassák és csak akkor adják oda neki ha mindketten úgy gondolják, hogy "nem hátráltatja a fejlődését".Az iskolába is fél útón kísérik pedig alig 5 perce lakik az iskolától és csak járdán kell mennie.És mindentől féltik soha nem jöhetett át hozzánk csak mi mehettünk át hozzájuk.
Bocs ha hosszúra sikerült, de próbáltam mindent leírni.
Igen de lehet veszekedtek vagy valami és azért kapott szobafogságot.:S
2010. aug. 12. 14:58
2/23 anonim válasza:
Szerintem nem normális, de nagyon gyakori az ilyen és ehhez hasonló szülői magatartás. Elég, ha megnézed a "Család" témakör kérdéseit..minden 2. siralmas képet fest a mai családi viszonyokról.
2010. aug. 12. 14:58
3/23 1Roberto1 válasza:
Hát érdekes lehet nagyon féltik a lányukat. ... vannak ilyenek sok fajta ember van gonosztol kezdve a jóig de most ha nem engedik el mert vigyázni akarnak rá az jo de a lányuknak lehet gonosznak tünik :D ... hát most mit lehet ezellen tenni a szülökön mullik ez hogy biznak e a lányukban hogy mit csinál : )
2010. aug. 12. 14:59
4/23 A kérdező kommentje:
Egyikünk se pasizik, cigizik, vagy piál. A barátnőm kitűnő tanuló, soha nem beszélt vissza a szüleinek, nem feleselt.
2010. aug. 12. 15:05
5/23 anonim válasza:
Istenem ezeknek a szülőknek NEM való gyerek
2010. aug. 12. 15:46
6/23 anonim válasza:
:-O Jó isten, ez eég durván hangzik számomra. Főeg a ruhák meg a könyvek :-O Na de az is, hogy nem engedik el sehová. Igaz én két évvel idősebb vagyok nálatok, de akkoris :-O
2010. aug. 12. 15:46
7/23 anonim válasza:
Szegén kislányt sajnálom mert életképtelen lesz és a csúnya való világban nem lesz esélye.
2010. aug. 12. 15:58
8/23 anonim válasza:
ezek az emberek tuti nem normálisak.
szerintük az iskolában nem hallhat olyan dolgokat amik "HÁTRÁLTATJÁK A FEJLŐDÉSÉT"?:O
iskolába kísérgetést meg abszolút nem értem.főleg ha ilyen közel laknak.Ha lóg akkor az kiderülne.Elrabolni meg ilyen kis távon eléggé kis eséllyel fogják.
2010. aug. 12. 16:03
9/23 A kérdező kommentje:
Tanulás után is mindig kikérdezik, és ellenőrzik hogy mindent bepakolt-e a táskájába pedig most emgy majd 8.-ba.És télen azért nem engedték el velünk korcsolyázni a műlyégpályára mert a szülei nem tudtak velünk jönni és azért kellett volna velünk jönniük mert a lányuk hátha elesik és eltöri valamilyét és akkor az ismeretlen elsősegélyes srácnak kellene szólnia nem a szüleinek.Viszont a szülei nem kedvelnek minket mivel azt hiszik hogy egy idő után elzüllünk és elkezdünk drogozni mert a mi szüleink nem vigyáznak annyira ránk mint rá.
2010. aug. 12. 16:13
10/23 anonim válasza:
utolsó vagyok.
én is most megyek 8-ba.engem is marhára féltenek/féltettek a szüleim,de azért ezt nem csinálták velem soha.
valahogy a lány szüleinek a tudtára kell adni,hogy attól még,hogy nem lógnak rajtatok a szüleitek nem fogtok drogos alkoholisták lenni.A lány meg szerintem beszélgessen erről a szüleivel.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!