Szerintetek normális dolog az, ha keresztfiam most lesz 2éves és a szülei még nem vitték strandra?
2hete volt először, amikor mi vittük el őt és a szüleit is, mi fizettünk mindent, mert nekik hú nem telik rá, de cigire meg ilyenekre igen...Most volt elöször a picúr strandon, élvezte nagyon,de nem azért vállal az ember gyereket h vele foglalkozzon?
Nem az lenne az első h őt vigyék mindenfele?
Nagyon haragszom rájuk...
Teljesen egyetértek veled! Az jó, ha van otthon medence, de szerintem a gyerekeknek közösségre is szükségük van! És a strandon a gyerekmedencében sok más gyerkőccel tudnak együtt játszani, és több a játék is.
Próbáltál velük beszélni erről?
Szegény kisgyerek, nagyon sajnálom!
Sokszor mondtuk,hogy jöjjenek el velünk, mert hogy a picúrnak milyen jó,de aztán sose jöttek, most az egyszer amikor szintén jött egy kifogás,h nincs pénz és inkább mondtuk h fizetjük,csak jöjjenek a gyerek miatt.
Nem értem miért ilyenek,csak szerintem ez nem normális. Bár azt is tudom,h ez a picúr azért született,h a csajt visszafogadja a srác családja...szal:S
Sztem az hogy nem nagyon viszik sehova a gyereket az nem azt jelenti hogy nem foglalkoznak vele.Mondjuk strandra én sem megyek és igy a gyerekemet sem viszem, kivéve a természetes vizeket.A lányomnak is kilyukadt a medencéje, és nem vettem újat erre az 1 hónapra már feleslegesnek tartom, majd jövőre kap egy nagyobbat.
Sztem ne idegeskedj ennyire a rokon gyerek miatt,vagy beszélje a szüleivel arról ami téged zavar, bár engem őszintén nem érdekelne ha más beleszólna az életünkbe..
És még csak 2 éves nem maradt még le semmiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!