Ez tényleg normális? Miért ilyenek a szülei?
A barátnőm szüleit nagyon furának tartom. Amikor már csak 1 hónap volt a suliból 1 hónap szobafogságot kapott csak azért mert már mindjárt vége az iskolának és úgysem menne sehova.Soha nem dönthet arról mit visel, ha szülinapjára kap könyvet előtte a szülei elolvassák és csak akkor adják oda neki ha mindketten úgy gondolják, hogy "nem hátráltatja a fejlődését".Az iskolába is fél útón kísérik pedig alig 5 perce lakik az iskolától és csak járdán kell mennie.És mindentől féltik soha nem jöhetett át hozzánk csak mi mehettünk át hozzájuk.
Bocs ha hosszúra sikerült, de próbáltam mindent leírni.
Amúgy mindketten 14/L-ok vagyunk.
Talán egy felnőttet kellene megkérnetek hogy beszéljen a szüleivel mert ez már tényleg túlzás.Ha igy folytatják vagy egy életképtelen felnőttet fognak a való világba ereszteni vagy el kezd lázadni és akkor aztán tehetnek bármi akkor sm fogják tudni megvédeni.Nagyon sajnálom hogy igy kell élnie szegény lánynak.
27/l
Ilyenkor kezdem el értékelni a családomat.
Ez szerintem se jó, kell neki önállóság, mert két lehetőség van: vagy az,amit előttem is írtak, hogy 40évesen is otthon ül, vagy "bekattan", elege lesz, elkezd cigizni, piálni,elszökik stb., mert "csak azért is megmutatom, hogy nekem ne dirigáljanak". Remélem egyik variáció sem fog bekövetkezni és úgymond normális tini élete lehet, de akkor tényleg beszélni kellene a szülőkkel. Az, hogy ki hogy neveli a gyermekét, az bizonyos határokig magánügy, de hogy hazudni, azt mondani, hogy mindenhol így van, mikor mindenki tudja, hogy nem, az meg személy szerint felháborít:).
15/f
Van a lánynak testvére? Mert ugye az egykéket szerintem jobban féltik a szüleik :)
De ez akkor sem normális. Remélem sikerül megbeszélni a szüleivel, mert szegény kislány tényleg totál önállótlan lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!