Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor érik meg a mellem?

Mikor érik meg a mellem?

Figyelt kérdés

az érés köthető a hormonokhoz??

egyáltalán lehet a növést befolyásolni?

2010. aug. 11. 12:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Igen, a nemi érést a hormonok irányítják. Ide tartozik a mell növekedés, a punci szőrösödés és a fehérfolyás stb.
2010. aug. 11. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Há' nyár elején,tavasz végin érik a mell de há' fenetuggya.Mi akkó szoktuk szüretelni.
2010. aug. 11. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, eléggé tapló választ adtál. Na hagyjuk. Kedves kérdező, ez egyénfüggő. A génektől is függ. Hány éves vagy? Akkor több infót tudnék adni. :) Na de lássunk egy példát. Már három éve nő a mellem, most éppen 80/B - s. Anyukámnak 90/D - s, ezért nagy esélyem van rá, hogy nekem is ekkora lesz. :) Kérdezd meg anyudtól, hogy neki mekkora, vagy nézd meg a melltartóit, és akkor megtudod. ^^
2010. aug. 11. 15:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a lányok testileg, szervileg kb 7-8éves kortol egészen 18 évesig változnak, nőiesednek...a fiúk 21-ig
2010. aug. 11. 22:25
 5/14 anonim válasza:
100%
az én anyukámnak is jóval nagyobb melle van, mint az enyém, de míg ő nem lett terhes, az övé is olyan volt ,mint az enyém. szal nem hiszem, hogy nekem 18 éves koromig olyan nagyra nő. :) 16/L
2010. aug. 12. 15:45
 6/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

11 vagyok de mindjárt 12 leszek. van egy osztálytársam akinek már 9 éves korában kezdett el nöni a melle és nekem még nem :(. egyébként anyának már ijenkor rég elkezdett nöni a melle. hogy lehet befoásolni

2010. aug. 13. 09:14
 7/14 anonim válasza:
84%

Szia. Nekem se nagyok a melleim, anyunak nagyobbak, de nekem még sem. Szerintem ne keseredj el, egyszer ugyis megnől csak idő kérdése :DD

18L

2010. aug. 15. 17:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Attól, hogy kicsi a melled, Te még nagyon gyönyörű és értékes lány lehetsz, akár felnőtt korodban is!!!
2010. aug. 15. 18:03
 9/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat.
2010. aug. 16. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem vagy elkésve! :) Nekem is később kezdtek nőni a melleim, talán 13 éves voltam. Nem az a lényeg, hogy mikor kezd el nőni, hanem, hogy mekkora lesz! :D (Az utolsó mondatot nehogy komolyan vedd!!!)

Hormonokkal lehetne befolyásolni, de ilyen eszedbe se jusson, majd a természet szépen elintézi, csak türelem!!!

2010. aug. 17. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!