Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?
Figyelt kérdés
Szerintem 18 éves korig tiltani kellene, de a legjobb az lenne, ha senki nem ezzel foglalkozna 20 éves koráig. Teljesen felesleges dolognak tartom és szerintem undorító látvány, ha két fiatal (14-18 éves) csókolózik vagy ölelkezik. Nekem sincs semmilyen kapcsolatom és kiválóan megvagyok nélküle! Ezt fiatalként írom, én is az vagyok. Tönkre teszi a fiatalkort. Szerintem ennyi idősen kollektíven, mindenki fiatal hozzá és nagyon korai!2020. nov. 3. 22:20
51/154 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen megtiltva, eleve nincsen nekem, ezért nem is kell.
2020. nov. 6. 16:02
52/154 Savlekotő válasza:
És kit érdekel hogy neked mid nincsen,elárulom a kutyát nem érdekli a nyomorod,más éli az életet tőled függetlenül is. Nem fog senki engedélyt kérni tőled-- Miért ezen pörögsz ha nem frusztrál mégis valamiért egy szerelmes pár puszta látványa i? Gondolom akarnál,de messziről kerülnek amit megértek,főleg ha a gondozóba jársz meg ha ennyire be van akadva a nincs nekem ezért nem is kell senkinek se párkapcsolat lemez.. Mondom ha nem vágynál rá nem pörögnél rajta mint béka a turmixban.
54/154 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
De mi értelme, ha nagyon rossz dolog ilyen fiatalon? Nem kell... Csak mástól veszi el az időt...
2020. nov. 6. 18:27
55/154 anonim válasza:
Szóval 16 évesen osztod itt az észt?
XD
Meghalok. XD
56/154 anonim válasza:
Akinek még nem volt kapcsolata azzal nem is szakítottak és nincsenek öngyilkos gondolatai. Ezért nagyon jó ha nincs és tiltani kéne 18 alatt
57/154 Savlekotő válasza:
Mi mástól venné el? Arra van idő amire szakítasz,ha majd 22 26 évesen is rossznak tartod el kéne majd gondolkodni szakemberen,mert nem kell hogy bekattanj és mondjuk párokra lövöldözz..
58/154 anonim válasza:
Az érzések csak szenvedést okoznak, mindig a szenvedés..
59/154 anonim válasza:
A kérdésed mentsd el, s 10 év múlva aztán nézd meg, hogy milyen kis seggfej voltál most. XD
Addigra már rá fogsz jöbbi, ha nem hamarabb.
60/154 A kérdező kommentje:
Mi azzal a baj, ha helytelennek tartom, hogy fiatalon párkapcsolata legyen valakinek?? Ilyen fiatalon tartom annak, mert korai és felesleges.
2020. nov. 6. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!