Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?
mar megint te ? 2-3 hete is kiirtad szorol szora ugyan ezt a kerdest.
nem unalmas ? keress inkabb egy baratnot, akkor nem unatkoznal ennyit, es rajonnel, hogy szeretni es szeretve lenni milyen csodalatos.
Őszintén szólve szerintem minden korosztályban undorító látvány...
Te nyilvánvalóan csak féltékeny vagy.
Csak szólok, hogy Júlia (igen, a Rómeóval) 14 évesen házasodott meg, és akkoriban ez természetes volt.
Savanyú a szőlő, igaz?
És, ha már neked rossz, akkor legyen másnak is rossz?
Aki fiatalon házasodik az szégyellje magát, vagy mi?
16 évesen ismertem meg a férjem. 19 évesen megházasodtam. 21 évesen szültem az első gyerekem majd egy évre rá a másodikat. 24 évesen ikrein lettek. Azóta is boldogok vagyunk együtt. A nagy lányom 21, most házasodik, és semmi kifogásom ellenne, ez teljesen természetes.
Egy stabil kapcsolat nem rombolja le a fiatal éveket. Sőt sokkal nagyobb energia van még az emberbe a gyerek neveléshez is.
Viszont neked nem kevés problémád lehet, ezt lehet kikéne valakivel beszélned. (Pszichológus)
Illetve ha tiltod akkor a hátad mögött fogja csinálni. Azt pedig én mint anya bukásnak érezném. Szeretném tudni, hogy mi történik a gyerekemmel. Én legyek az első akinek szól ha gond van, vagy ha tovább lépnek a kapcsolatban. Köszönöm szépen, de én ott szeretnék ülni az esküvőjén egy széles mosollyal, nem pedig majd valahonnan értesülni, hogy ez meg ez történt a saját gyerekemmel.
17-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!