Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?
18 évesen jöttem össze a férjemmel, 20 voltam, amikor összeházasodtunk. Szerinted tönkretettem a fiatalkorom, amiért életem szerelmével töltöttem boldogan? Nem kellett volna összejönnünk, nem kellett volna megszületnie a gyermekeinknek? Gondolkozz már...
Lehet, hogy te nem vagy ehhez elég érett, ezt tök jó, ha belátod, de ne általánosíts.
Én sem voltam érett 19-20 éves koromig. Nagyon bánom, hogy ilyen későn álltam neki párt keresni meg nyitott szemmel járni. Úgy érzem rengeteg mindenről lemaradtam. A lehetőségek mennyisége jelentősen csökkent, illetve a tapasztalat is hiányzik belőlem.
Szóval egyáltaláan nem kell ezt tiltani...legszebb évek, ki kell használni!
Ennyi idősen szerintem még senki nem elég érett egy párkapcsolatra és inkább a szüleivel kellene lenni és rájuk hallgatni, hisz ők azok, akik jót akarnak, hogy később sikeres élete legyen.
Miattuk inkább sikertelen leszel,de ülhetsz otthon anyuci szoknyáján 40 évesen és fröcsöghetsz milyen mocsok dolog a párkapcsolat..
Incel duma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!