Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?
Én nem pontoztam le senkit!
És nem az, hogy szerintem haszontalan, hanem haszontalan. Az embernek semmi nyeresége nincs belőle! Az hogy "tapasztal", nem nyereség, arra ráér még később is.
A férjemet ismertem meg 16 éves koromban.
Most 20 évvel később van három gyerekünk és egy családi házunk, 2 budai lakásunk és egy nyaralónk az Adrián. Mekkora haszontalanság...
De. Azért. 20 évesen már nem tudta volna megismerni, mert a férjének addigra már lett volna valakije.
Mindenki nem olyan kis görcs, mint te.
De ha te úgy gondolod, hogy nem azért, akkor bizonyítsd. ;)
Szóval nincs összefüggés aközött hogy valaki végre találkozott és összejött valakivel akivel jól kijönnek s aközött, hogy együtt is vannak? Megsúgok valamit: az élet nem úgy működik, hogy bármikor azt csinálhatsz, amit akarsz. Hiába akarsz 20 évesen full tapasztalatlanul összejönni azzal, akit pár éve kinéztél magadnak, de akkor semmit se csináltál, mert "felesleges", mert nem fog összejönni.
De te 16 évesen biztos jobban tudod...
Ezt mar hallottuk kerdezo, unalmas vagy.
Nem vagy amugy veletlenul aspergeres? Az mindent megmagyarazna. Semmi gond nincs vele egyebkent, de kezdhetted volna ezzel is :D
Próbáld úgy bizonyítani az álláspontodat, hogy nem használod a következő szavakat: szerintem, felesleges, értelmetlen, haszontalan, korai.
Persze úgy hogy valami értelme is legyen, és ne csak légből lapott információkat használj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!