Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vannak szülők, akik...

Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?

Figyelt kérdés
Szerintem 18 éves korig tiltani kellene, de a legjobb az lenne, ha senki nem ezzel foglalkozna 20 éves koráig. Teljesen felesleges dolognak tartom és szerintem undorító látvány, ha két fiatal (14-18 éves) csókolózik vagy ölelkezik. Nekem sincs semmilyen kapcsolatom és kiválóan megvagyok nélküle! Ezt fiatalként írom, én is az vagyok. Tönkre teszi a fiatalkort. Szerintem ennyi idősen kollektíven, mindenki fiatal hozzá és nagyon korai!

2020. nov. 3. 22:20
 101/154 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit!

És nem az, hogy szerintem haszontalan, hanem haszontalan. Az embernek semmi nyeresége nincs belőle! Az hogy "tapasztal", nem nyereség, arra ráér még később is.

2020. nov. 7. 16:23
 102/154 anonim ***** válasza:
13%
Én pontoztam le mindenkit :)
2020. nov. 7. 16:25
 103/154 anonim ***** válasza:
87%

A férjemet ismertem meg 16 éves koromban.

Most 20 évvel később van három gyerekünk és egy családi házunk, 2 budai lakásunk és egy nyaralónk az Adrián. Mekkora haszontalanság...

2020. nov. 7. 16:32
 104/154 A kérdező kommentje:
Ez nem azért van, mert 16 évesen ismerted meg és akkor lettél vele együtt.
2020. nov. 7. 16:47
 105/154 anonim ***** válasza:
81%

De. Azért. 20 évesen már nem tudta volna megismerni, mert a férjének addigra már lett volna valakije.

Mindenki nem olyan kis görcs, mint te.

De ha te úgy gondolod, hogy nem azért, akkor bizonyítsd. ;)

2020. nov. 7. 16:53
 106/154 A kérdező kommentje:
Nincs összefüggés ezek között és az között, hogy mikor ismerték meg egymást.
2020. nov. 7. 16:56
 107/154 anonim ***** válasza:
89%

Szóval nincs összefüggés aközött hogy valaki végre találkozott és összejött valakivel akivel jól kijönnek s aközött, hogy együtt is vannak? Megsúgok valamit: az élet nem úgy működik, hogy bármikor azt csinálhatsz, amit akarsz. Hiába akarsz 20 évesen full tapasztalatlanul összejönni azzal, akit pár éve kinéztél magadnak, de akkor semmit se csináltál, mert "felesleges", mert nem fog összejönni.

De te 16 évesen biztos jobban tudod...

2020. nov. 7. 17:00
 108/154 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen nem kell barátnő/barát, mert FELESLEGES. Ráér még mindenki ilyenekkel foglalkozni, nem kell elsietni. Fel kell hozzá nőni és különben is, akkor lesz csak értelme, fiatalon nincsen.
2020. nov. 7. 17:37
 109/154 anonim ***** válasza:
91%

Ezt mar hallottuk kerdezo, unalmas vagy.

Nem vagy amugy veletlenul aspergeres? Az mindent megmagyarazna. Semmi gond nincs vele egyebkent, de kezdhetted volna ezzel is :D

2020. nov. 7. 17:41
 110/154 anonim ***** válasza:
96%

Próbáld úgy bizonyítani az álláspontodat, hogy nem használod a következő szavakat: szerintem, felesleges, értelmetlen, haszontalan, korai.

Persze úgy hogy valami értelme is legyen, és ne csak légből lapott információkat használj. ;)

2020. nov. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!