Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?
:DDDD
De Kérdező, az megvan, hogy minden embernek más a fontos?
Egyik osztálytársam 18 éves koráig versenyszerűen úszott, ami azt jelentette, hogy ő bizony minden hajnalt az uszodában indított. Akkor is, ha -5 fok volt és a nap még fel sem jött az égen. Ő akkor is úszta a hosszokat, edzett, erősített. Hasznos volt? Kétségtelenül.
Ezzel szemben én sosem szerettem sportolni, nekem a heti 3 tesi is kínkeserves volt, amit ha tehettem, el is lógtam (innen is csókoltatom Kati nénit, a tesitanárunkat, aki sunyiban mindig beírt pár 4-est és 5-öst nekem, hogy ne kelljen augusztusban tesi pótvizsgára járjak!). Szóval nekem a hajnali úszóedzések teljesen feleslegesen és haszontalanok lettek volna. VISZONT a nyelveket imádtam, mire megszereztem az első diplomámat, 3 idegennyelvet felsőfokon beszéltem. Imádtam és nem éreztem elpocsékolt időnek és pénznek, amit erre fordítottam. Más viszont lehet azt gondolja, hogy hülye vagyok, miért nem elég nekem az angol, azzal is elboldogulnék bármikor...
Tehát el kéne fogadni, hogy nem te mondod meg, hogy kinek mi a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!