Miért vannak szülők, akik engedik a tini/fiatal fiúknak/lányuknak, hogy párkapcsolatuk legyen?
Figyelt kérdés
Szerintem 18 éves korig tiltani kellene, de a legjobb az lenne, ha senki nem ezzel foglalkozna 20 éves koráig. Teljesen felesleges dolognak tartom és szerintem undorító látvány, ha két fiatal (14-18 éves) csókolózik vagy ölelkezik. Nekem sincs semmilyen kapcsolatom és kiválóan megvagyok nélküle! Ezt fiatalként írom, én is az vagyok. Tönkre teszi a fiatalkort. Szerintem ennyi idősen kollektíven, mindenki fiatal hozzá és nagyon korai!2020. nov. 3. 22:20
121/154 anonim válasza:
Miért te akarod megmondani, hogy kinek mi a fontos?
122/154 A kérdező kommentje:
Mert értelmetlen és csak mástól veszi el az időt, ezért mondom, hogy nem fontos. Nekem sincsen, ezért nem szükséges.
2020. nov. 7. 21:17
123/154 anonim válasza:
Valami épkézláb, értelmes érv azon kívül, hogy "neked sincs", "nem fontos", "értelmetlen"?
124/154 anonim válasza:
A "nem szükséges" kimaradt.
125/154 anonim válasza:
Ne is legyen soha 🙂
Őrizd meg az idődet, mert túl fontos, az is marad életed végéig.
126/154 anonim válasza:
A kérdező lehet az idejét túl sok kockulással tölti, ezért nincs ideje csajozni. ;)
127/154 anonim válasza:
"Nekem sincsen, ezért nem szükséges."
Tehát ha neked nem fontos, akkor másnak se legyen az. Természetesen te vagy a követendő példa:D
128/154 A kérdező kommentje:
Mi azzal a baj, hogy szerintem nem kell még??
2020. nov. 8. 12:15
129/154 A kérdező kommentje:
Nekem sincsen, mert nem merek szerezni, mert feleslegesnek, haszontalannak és korainak tartom ilyen fiatalon. Miért baj ha így látom?
2020. nov. 8. 12:17
130/154 anonim válasza:
Aznem baj ha te így látod de ne próbáld ráerőszakolni másokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!