Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves gyereknek vennétek...

Hány éves gyereknek vennétek okostelefont?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 16:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19%
Azért, mert az osztálytársainak vagy a barátainak van, nem feltétlenül kell neki is venni. Ez nem verseny. Persze minden szülő maga döntse el, hogy mi jó a csemetéjének.
2020. okt. 2. 15:42
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

Ja mert ha a gyerek a 21.században ismerkedik a technikával, ami a mindennapjaink része, nem nagyifont nyomkod, akkor szerinted ő már egyfajta versenyben vesz részt?

Remélem te sem használsz modern eszközöket, mert a szomszédnak is van, hisz ez nem verseny. Moshatsz teknőbe is.

2020. okt. 2. 15:50
 23/31 anonim válasza:
92%
Nem verseny, én is írtam, hogyha barátok vannak nálunk, elő sem veszik. És iskolába sem hordja egyik sem! De már alig árulnak nyomógombos telefont, nem értem, miért kéne azzal szívatnom szerencsétlen gyereket, hogy neki igenis olyan lesz, csak azért is alapon.
2020. okt. 2. 15:50
 24/31 anonim ***** válasza:
82%
Az igaz hogy nem verseny, de az ostálytársai nem fogják megérteni, hanem csúfolni fogják, ha előveszi a kis nyomógombos telefonját. Persze szerint sm nem kell 1-2 van telefon. Mondjuk úgy 10 éves kortól
2020. okt. 2. 16:58
 25/31 anonim ***** válasza:
29%
Van egy tablet, azon tud vagy tudunk játszani. Butatelefont vennék, de olyat már alig lehet kapni. Az okostelóval az a gond, hogy FB-on és chat-en fog lódni egész nap. Tableten nincsenek fent ilyen privát alkalmazások, mert azt közösen használjuk.
2020. okt. 6. 15:01
 26/31 anonim ***** válasza:
96%
11 éves a fiam,tavalyelőtt Karácsonyra kapott egy használt Iphone Se telefont kollégábtól vettem át,vettem bele egy feltöltőkártyát.Idén kapott rá netet is,mert szokott egyedül különórára,illetve hazamenni,és messengeren szokott hívni.Online oktatás alatt a családi laptopot használta,vagy a telefonját.Én nem tudom,és nem is akarom olyan sok időre nélkülözni az enyémet.Már tavaly is nélkülözhetetlen volt a telefon,mondjuk akkor még csak heti egyszer vitte suliba,amikor ment különórára egyedül.Közel van a sulihoz,200 méter,de négy zebrán kell átmenni,így induláskor,érezéskor hívott.Tavaly még nem volt otthon egy percet sem egyedül,de a karantén alatt muszáj volt hozzászoknunk,mert a férjem sokat dolgozott,a bevásárlást én intéztem heti egyszer,ilyenkor nem vittem magammal.Így nyugodtabb voltam,hogy tudunk beszélni míg odavagyok,és ez most is így van.Vagy nyáron volt több táborban is,oda is vitte a telefont,így nyugodt voltam.A mai világban egy negyedikes-ötödikes gyereknek mér kell szerintem.
2020. okt. 7. 00:19
 27/31 anonim ***** válasza:
20%

Nem a gyereknek kell, hanem nekünk szülóknek. :)

Gyerekként nem is lehetett mobilom, mert még nem létezett, de valahogy a szüleim is tólélték, amikor egy hétre eltűntem táborozni. És nekem is jó volt, hogy független vagyok.

2020. okt. 7. 00:50
 28/31 anonim ***** válasza:
85%
szerintem 10-12 éves korában, 5. osztály eleje-vége.
2020. okt. 19. 21:45
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
8 évesnek már vennék valami olcsót, de csakis tartalom szűrővel, facebook, játékok és minden marhaság nélkül, net idő korláttal (este fél 10-kor off).
2020. okt. 23. 18:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztalatból mondom, hogy 5 ödikes kortól érdemes venni, használtan filléres dolog kb, vagy oaadod neki a használt telefonodat. Nagyon hasznos tud lenni.Korábban is érdemes, pl ha már egyedül közlekedik. És 2 es kérdező, a gyerekednek hogy lesz magánélete?
2021. jan. 8. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!