5 éves gyereknek mit adnátok hogy játsszon, kösse le, fejlessze magát?
Fiamnak lego!
Ő fél a természetben, fél a bogaraktól. Szóval ő mem fejlődne kint mert nem érezné jól magát
Könyv (majdnem 5 évesem mindene). Nem tud olvasni, de önállóan is szívesen forgatja őket. Rengeteg van és sokat kívülről fúj.
Szerepjáték önállóan. Konkrétan semmi sem kell hozzá, feltalálja magát.
Puzzle szintén kedvenc.
Rajzolás.
Lego pont nem. Nem érdekli. Duplónál megálltunk.
Nekem anno ezek voltak a kedvenceim: fa építőkockák, puzzle, plüss állatokkal szerepjáték, szerettem rajzolni, és festeni, meg PC és egyszerűbb videójátékokat játszani, mesét nézni. Odakint labdáztam, fogócskáztam, bújócskáztam, meg azt hiszem ekkortájt kezdtem el meg tanulni olvasni, így egyszerűbb mesekönyvekkel (amikből korábban sokat olvasták nekem) elvoltam, és próbáltam felolvasni magamnak a történetet.
Mondjuk nekem van öcsém, úgyhogy sokszor nem kellett senki, csak ő, hogy közösen bosszantsuk a nővérünket, és nagyon jól elvoltunk😂
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!