Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves gyereknek mit adnátok...

5 éves gyereknek mit adnátok hogy játsszon, kösse le, fejlessze magát?

Figyelt kérdés

2020. júl. 16. 17:59
A kérdező szavazást indított:
LEGO
Playmobil
Okostelefonon Youtube
Nézze a TV-t
Nézzen valami filmet DVD-ről vagy Pendriveról
Egyéb építőkocka
Kisautók, matchbox
Műanyag állatok
Zenélő-villogó-beszélő plüss játékok
Játékfegyverek
64 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Papír és ceruzák, filc, festék..
2020. júl. 16. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Elég irányított szavazás, nem is tudom, mire emlékeztet... Úgyhogy nem szavaztam. Egyébként is gyerekfüggő.
2020. júl. 16. 18:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat +előre ha még válaszol / szavaz valaki. A rendszer csak ennyi választási lehetőséget engedett felsorolni... Nem saját gyerek, rokoné, én LEGO-t adok neki mostanában, a többi nem nagyon köti le lakásban-szobában. Szabadban már jobban le lehet kötni :)
2020. júl. 16. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Abszolút gyerekfüggő. Én először biztos a fa építőkockákkal próbálkoznék, mert én imádom, hátha neki is bejön. Ha nem, akkor próbálkoznék tovább. Igazából minden fejleszt, ahol csinálni, gondolkozni, képzelőerőt használni kell, úgyhogy elég széles a skála.
2020. júl. 16. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Fiamnak lego!

Ő fél a természetben, fél a bogaraktól. Szóval ő mem fejlődne kint mert nem érezné jól magát

2020. júl. 16. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk a legtutibb egy másik 5 éves gyerek :)
2020. júl. 16. 18:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Jóóóó de a LEGO olcsóbb :)))
2020. júl. 16. 18:52
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Fa sínpálya, logikai feladatok, Rubik kocka, 3d puzzle, foci ami nálunk mindig beválik.
2020. júl. 16. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Könyv (majdnem 5 évesem mindene). Nem tud olvasni, de önállóan is szívesen forgatja őket. Rengeteg van és sokat kívülről fúj.

Szerepjáték önállóan. Konkrétan semmi sem kell hozzá, feltalálja magát.

Puzzle szintén kedvenc.

Rajzolás.

Lego pont nem. Nem érdekli. Duplónál megálltunk.

2020. júl. 16. 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nekem anno ezek voltak a kedvenceim: fa építőkockák, puzzle, plüss állatokkal szerepjáték, szerettem rajzolni, és festeni, meg PC és egyszerűbb videójátékokat játszani, mesét nézni. Odakint labdáztam, fogócskáztam, bújócskáztam, meg azt hiszem ekkortájt kezdtem el meg tanulni olvasni, így egyszerűbb mesekönyvekkel (amikből korábban sokat olvasták nekem) elvoltam, és próbáltam felolvasni magamnak a történetet.

Mondjuk nekem van öcsém, úgyhogy sokszor nem kellett senki, csak ő, hogy közösen bosszantsuk a nővérünket, és nagyon jól elvoltunk😂

18/l

2020. júl. 16. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!