1/31 anonim válasza:
Elsős gimnazistának, addig teljesen felesleges neki, szerintem.
2/31 anonim válasza:
15-16. Addig az otthoni gépen, szigorú felügyelet mellett netezhet.
3/31 anonim válasza:
Tavasszal a másodikos lányomnak gyakorlatilag már nélkülözhetetlen volt, a hatodikosról nem is beszélve.
6/31 anonim válasza:
Amíg nem kell a tanuláshoz, vagy a munkához, addig felesleges. Nekem sincs.
F/28!
7/31 anonim válasza:
Ahogy elkezd egyedül hazajárni, edzésre, bármi másra járni onnantól kapna egy Xiaomit.
8/31 anonim válasza:
#3 a másodikos gyerekednek miért volt nélkülözhetetlen?
Akkor tervezünk, amikor már egyedül is tud közlekedni.
Most, online angolul tanul, így megkapja addig az én tabletem. Ha egy kicsit itthon marad egyedül, megkapja valamelyikünk telefonját, addig nálunk a céges van. Szóval még elsősként felesleges neki.
9/31 anonim válasza:
Legalàbb 14 szerintem is, addig egy gagyit, amin hívni tud meg SMS -ezni.
Mi a phasznak lenne nélkülözhetetlen egy màsodikos /hatodikos kis takonynak okostelefon??! Hogy tiktokon k@rvàlkodjanak Minnél hamarabb????
10/31 anonim válasza:
5. -es korától. Addig egy sima nyomkodós lenne neki amin tud telefonálni, sms ezni... Az online tanuláshoz és hasonlókhoz, ott az én laptopom, telefonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!