Ti vennétek 14 év körüli gyereknek 100 ezer Ft feletti telefont? Szerinte mindenkinek olyan van, sőt drágább. Még felnőttnek is sokallom. Nem fogják még fel a pénz értékét.
Mivel nekünk sincs ilyen drága telefonunk, így nem vennék neki.
És elmagyaráznám, hogy ha mindenkit Ferrarival visznek suliba, nem fogok venni azért, hogy én is azzal vigyem.
Az en telefonom sem volt ennyi.
Na meg mi van, ha az utcan egy pofon kisereteben elveszik tole?! :(
Ha nagyon szeretne egy bizonyos típus, annak pedig 100 ezer Ft felett van az ára, megvenném. Jobban értékeli és jobban vigyáz rá valószínűleg, mint egy 50 ezer Ft-osra, amivel ugyan szintén lehet játszani, fb-ozni, fotózni, de nem arra vágyik.
Sokáig én is úgy voltam vele, hogy minek drágább, P8 Lite után vásároltam Iphone X-et és fényévekkel jobb, sosem bántam meg a többletktg-et.
Persze csak abban az esetben, ha belefér és nem fogtok miatt hiányt szenvedni a telefonnál fontosabb dologban és tényleg vigyáz rá - de az már nevelés kérdése, hogy nem kér a szüleitől nekik nehezen teljesíthető dolgokat vagy nem óvja a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!