Hatodikos gyereknek milyn okostelefont vegyek, amin tud játszani?
Spórolt pénzéből szeretne venni de ő nem tudja milyet. Annyi a kérése tudjon játszani rajta.
Idáig sima buta telója volt, iskolában sem volt gond vele. Utazik egyedül busszal, így telefon mindig kell legyen nála.
50-60 ezer amiért vennénk. Mit ajánlotok?
Olcsóbb is lehet
60 ezer Ft zsebpénze van egy 12 évesnek ?
Ejha!
Nem egyszerre kapta. Lasaan két éve, húsvéti pénz, nagyszülőktől kapott. Most nyáron a leseljtezett játékok árát is oda adtuk neki. :)
Havi rendszerességgel nem kap pénzt.
Igazából a legnagyobb nevek jelenleg a Samsung, Sony amikből van már olcsóbb is. Én nem venném meg a legdrágábbat, tanuljon meg vigyázni rá.. :)
Samsungból van már 40-ért is.
Olcsó Samsungot ne vegyetek ! Hulladék az alsó-és középkategóriás telefonjaik kb 90 %-a. Csak a Galaxy A vagy S szériából vegyetek Samsungot. J-t nehogy. Nekem volt és megutáltam miatta az egész márkát. Sony márkából is csak a Z széria jó most. Ennyiért inkább vegyetek Xiaomi Redmi 4-et. Ez jó telefon és max 50.000. Vagy ha tesztek hozzá pénzt neki, akkor iPhone SE. Ez kb. 100.000.
Üdv,
Egy tinédzser telefonb..i apával
Miért ne lehetne ennyi spórolt pénze egy 12 évesnek ? Ennyi éves tesómnak ennél több is van.
Iphone azért nem, első komolyabb telefonnak drága. Az apukájának van de nem szereti.
Huawei P8 lite vagy p9 liteot néztük ki.
Xiami jó telefon?
Én akkor a Huawei P8 Lite-ot ajánlanám :)
Nekem is olyan van, csomó hely van rajta memóriakártya nélkül is, bár nekem az is van benne. Soha nem fagy le, néha kicsit belassul de akkor újraindítom és már jó is. Sok játék megy rajta. Mellette nagyon király képeket lehet vele csinálni. Szóval tényleg nem tudok rá rosszat mondani. Áprilisban volt egy éves és még mindig hibátlan.
Viszont tokot vegyetek rá! Nekem a sarkáról lejött a festék vagy mi és a hátulja is megkopott kicsit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!