Nem bírok a fiammal ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Tizenhét éves fiam nagyon megváltozott az utóbbi fél évben. Öt hónapja dohányzik valamint tegnap egy tetoválásal állított haza. Igazándiból a kedvessége ugyan úgy megmaradt de semmit sem tart be. A nyáron minden hétvégén discoba volt és a barátai szüleitől tudom hogy minden buliba más lányal volt. Valamint ha mondjuk neki hogy 3ra érjen haza discobol az se érdekli olyankor is van hogy reggel jön meg vagy valamelyik lánynál vagy haverjanal alszik. Ti mit tennétek?2020. szept. 20. 13:28
11/15 anonim válasza:
Bárcsak az én szüleim is ilyen engedékenyek lennének,mint amilyen te vagy,pedig én már 19 éves vagyok.
Azóta javult amugy a fiaddal a helyzet?
12/15 anonim válasza:
A tetoválédon én is kiakadnék és csalódott lennék, de a bulizás, csajozás, másnál alvás normális ebben a korban. Majd kinövi. Cigarettára meg ne adj pénzt neki.
13/15 anonim válasza:
Adnák neki egy nagy büdös pofont.
Ne csajozzon hanem verje ki.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem sokat javult a helyzet sőt. Este 8kor elmegy diszkóba 11ig utána meg házibulikba. De most már ott tartunk hogy elkezdte haza hordani a lányokat és egyszerűen nem lehet kezelni. Lassan azon gondolkodom hogy elköltöztetemb az apjához de ott ezt az apja még jobban támogatná. A kérdésben ugyan nem volt ben
2020. okt. 25. 18:27
15/15 A kérdező kommentje:
*benne de az apja ugyan ilyen volt és most is ugyan ilyen ezért is váltunk el. Valamint ő finanszíroza neki ezt az egészet.
2020. okt. 25. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!