Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek, ha a 14-15 éves...

Mit tennétek, ha a 14-15 éves lányotok azzal állna elétek, hogy teherbe esett a barátjától?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 22:13
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
66%
A barátot agyoncsapnám nyilván.
2020. ápr. 26. 22:15
 2/40 anonim ***** válasza:
41%
Mész s lapát..Nagy a kert..
2020. ápr. 26. 22:17
 3/40 anonim ***** válasza:
38%

Először is elgonolkodnék róla hogy lehettem ennyire trágya szülő.

Màsodszor megszülné a gyereket és segítenék a felnevelésben mig ő tanul.

2020. ápr. 26. 22:18
 4/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha okos volt és legalább időben szólt, akkor abortusz, utána meg keresnénk valami jobban működő módszert a fogamzásgátlásra.
2020. ápr. 26. 22:20
 5/40 anonim ***** válasza:
18%
elbeszélgetnék vele, h miért nem tudtak megfelelő módon védekezni, de nem engedném neki elvetetni a gyereket. ha kell, akkor én felnevelem a gyereket. Lányomról meg meg lenne a véleményen felelőtlenség terén.
2020. ápr. 26. 22:24
 6/40 anonim ***** válasza:
39%
Csalódott lennék, és elgondolkodnék, hogy mit rontottam el. Aztán megráznám magam, és felnevelnénk a gyereket. Még csak 40-42 évesek vagyunk, mások ilyenkor vállalnak gyereket, kis áldozattal meg tudnánk oldani. Közben segítenék a lányomnak, hogy a tanulmányaival se maradjon el.
2020. ápr. 26. 22:28
 7/40 anonim ***** válasza:
44%
6-os vagyok. Most miért lettem lepontozva? A kérdés az volt, hogy mi mit tennénk. Én leírtam, hogy mi felnevelnénk, mert lehetőségünk lenne rá. Mi ebben a nem hasznos?
2020. ápr. 26. 22:45
 8/40 anonim ***** válasza:
57%

Nem koszonne meg amit kapna tolem, es ha nem az abortuszt valasztana hanem a babat akkor mehetne itthonrol a leendo gyereke apjahoz. Ha kell fizetnem utana amit kell es megitel a birosag es ennyi.

Tudom a lepontozast kapom majd de ha 14-5 evesen teherbe esik akkor a kovetkezmenyeit is fogadja el.

2020. ápr. 26. 22:59
 9/40 anonim ***** válasza:
75%

Először is

Apukat elasnam valahol.

Másodszor. Tudom fájó lenne de abortusz.

14 évesen még nagyon gyerek. Most vissza gondolok a 14 éves enemre.hiaba voltam felelősség tudatos stb, tönkre tette volna az életem. Ha pedig későn szólt akkor felnevelnenk. Azért elég bizalmatlan lehet az a lány hogy ha kiszakad a gumi, vagy bármi volt nem mer szólni az anyjának. Inkább gyógyszert kapjon (72orasat)mintsem kapartatni... Nagyon nem vagyok az abortusz híve de egy kislánynak nem kell baba. Max játék baba. Ne rontsa el az életét.. De azért hozzá tennem hogy a szülők hibája is hogy nem vilagositottak fel kellőképpen. Sajna, a mai világban sokan 13,14 évesen elveszik a szuzesseguket és nem tudják hogyan kell normálisan vedekezni.

2020. ápr. 26. 23:08
 10/40 anonim ***** válasza:
64%
Többen írták, hogy a srácot agyonütnék, meg elásnák. Miért is? Mindketten felelőtlenek voltak. Miért csak a srácot kell bántani?
2020. ápr. 27. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!