Mit tennétek ha kiderülne a kamasz fiatokról, hogy titokban szélsőjobboldali nőgyűlölő incel és internetes troll?
Figyelt kérdés
Ebben a életkorban tud még lényegileg hatni a szülő rá, vagy már veszett ügy?2020. júl. 30. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Majd kinövi magától
A körmére néznék és remélném, hogy tudok rá hatni
Sajnos ez veszett ügy, ha így marad eltávolodok tőle
Nem látok ezzel problémát
Az apja dolga, hogy beszéljen vele
Azonnal kitenném a házamból
89 szavazat
1/19 anonim válasza:
Letiltanám az internetet, csak egy minimális adatforgalmat fizetnék neki iskolaidőben (enaplóhoz meg ilyenekhez). Keménykedjen élőben, ha mer (úgyse fog, az ilyen kis netes csicskáknak ehhez nincs vér a pucájukban) vagy menjen a zsebpénzéből drága internetkávézóba (többet nyilván nem kapna, hogy erre költse). Egyébként szerintem ki fogja nőni ezt a szánalmas viselkedést.
2/19 anonim válasza:
Van wifi. Ugyanez megy fbn, gyakorin is.
5/19 anonim válasza:
Pontozz le, mert te nem írsz ki közérthetően egy kérdést, amire választ vársz...
Egyébként ordít róla hogy kamu.
6/19 A kérdező kommentje:
Mi a kamu? Feltételes módban van a kérdés, a válaszolók nevelési elvei érdekelnek.
2020. júl. 30. 16:07
7/19 anonim válasza:
Gondolom a kérdező az a troll. A szülők többségének fingja sincs mi az az incel.
8/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez troll kérdés?
Társadalmi problémát vetettem fel, és azt szeretném tudni, hogy az érintettek hogyan kezelnék.
Ezen kívül miért ne tudnák a szülők mi az az incel? 25 felett mindenki le van tiltva a netről?
2020. júl. 30. 18:01
9/19 anonim válasza:
Lehet, van wifi, de el is lehet ám venni a neveletlen kölök telefonját, aztán kap helyette egy olyat, amin telefonálni tud max. Ne higgyük, hogy mindent ki lehet cselezni.
Visszaadnám, amint normálisan kezdi használni a közösségi felületeket. Mondjuk elég amatőr lehetett, ha lebukott, nem tudta elrejteni a kommentjeit.
10/19 anonim válasza:
Egy kamasz nehezen lehetne ennyire frusztrált nemileg....milyen szexuális élete lehetne, ne már. A fiúk többsége kamaszként nem él nemi életet. Szélsőjobb...Persze. Azt se tudja, mi az. Troll lehet ezek közül egyedül. Én beszélgetnék vele, mert ezt valami miatt elkezdte. Vagyok olyan kapcsolatban a gyerekeimmel, hogy nem csak úgy véletlenül kiderülne ez, nem lenne előzmény nélkül ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!