Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha kiderülne a...

Mit tennétek ha kiderülne a kamasz fiatokról, hogy titokban szélsőjobboldali nőgyűlölő incel és internetes troll?

Figyelt kérdés
Ebben a életkorban tud még lényegileg hatni a szülő rá, vagy már veszett ügy?

2020. júl. 30. 15:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Kamaszként nagyon erősen vonzódtam a szélsőjobboldali eszmékhez, meg mindenhez amit ők képviselnek. Aztán ahogy felnőttem kiábrándultam, kinőttem belőlük.
2020. júl. 31. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egy csomó szélsőjobbost kamaszként (én nem voltam az), tehát az nem igaz, hogy egy tizenéves nem lehet szélsőjobboldali. Vannak ilyenek. Az incelség viszont szerintem se annyira jellemző kamaszkorban, hiszen olyankor még a normális gyerekek se nagyon élnek nemi életet, csak néhányan. Ilyenkor még reménykednek, hogy találnak majd valakit, aztán ha nem jön össze később, akkor lesz néhányukból incel. Ha meg nőgyűlölő, ott a szülők alaposan elrontottak valamit
2020. aug. 2. 13:06
 13/19 anonim válasza:
81%
Majd kinövi magát, ha most zavarod akkor ez hosszabb ideig fog tartani
2020. aug. 6. 23:44
 14/19 anonim válasza:
100%
Semmit. Nyilván azért lenne ilyen a gyerekem mivel le se szartam ,szóval valszeg továbbra sem foglalkoznék vele.
2020. szept. 2. 21:49
 15/19 anonim válasza:
35%
Széttörném a telefonját, és kapna egy olyat amin max telefonálni tud, abból is egy olyat, ami már az utolsókat rúgja, megmondanám neki, hogy dögöljön meg, majd kitenném a házból!
2020. szept. 27. 20:51
 16/19 anonim válasza:
100%
#15 Hát nagyon kedves vagy, nem tudom mit tennél ha veled tennék ezt.
2020. nov. 14. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos már kamaszok között is van ilyen frusztrált kis köcsög. Ismerős fia is ilyen és még csak 16 éves. Annyi a lányok bűne, hogy elutasítják.
2020. nov. 16. 09:38
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

Nőgyűlölő? Akkora tockost adnék neki hogy leesik a feje aztán már legalább lenne oka ténylegesen gyűlölni a nőket.

Szerintem nagyon szánalmasak ezek az incel, világfájdalmas férfiak. Az meg egyenesen baromság hogy kizárólag a szülő okolható érte. Ma már minden 2 kattintás a neten és könnyen hozzáfér egy kamasz is, az ilyen férfihang, és egyéb beteg oldalakhoz. Egy ekkora "gyereket" nem tudsz folyamatos felügyelet alatt tartani.

Az a baj hogy van aki trollodni, a frusztrációit kiadni jár fel a netre, és nem gondolja komolyan, de vannak olyan emberek is akik csak itt, anonim felületen merik kiadni magukból a valós igazi énjüket. Tudják jól hogy helytelen a gondolkodásuk és megvetnék őket érte. Ha az utóbbi áll fenn szerintem azt nem lehet kinevelni belőle.

2020. nov. 17. 13:20
 19/19 anonim válasza:
67%

Trollkodók (fiatalok és idősebbek is) nagyon sokan vannak, férfiak és nők is. Nem egy kalap mind. Van aki csak poénból csinálja.

Illetve nem is minden troll egyforma nézeteket képvisel, egymást is húzzák a neten szerintem.

Incel? Hány éves ez a tini?

Nem mindegy, hogy 14 vagy 17, nagyon nem, de akkor sem lehet még ilyen.

Tinik persze szexelnek és persze van akinek nem jön össze. Nem is mind keres ennyi idősen még barátnőt, tegyük hozzá.

De ennyi idősen ha egyáltalán próbálkozott is max pár visszautasítás meg abszolút nem mindenkinek volt vagy van már barátnője, stb...

Nőgyűlölő? Te magad írtad, hogy trollkodik. Ez nem trollkodás esetleg?

Másik név alatt meg esetleg férfiakat szívat nőnek adva ki magát vagy valami más trollkodás?

A szélsőjobb már jobban elképzelhető bár nem 14 évesen, hanem mondjuk 17-18 évesen amikor már nem annyira kamasz.

Egy időben volt egy felfutása Magyarországon is a szélsőjobbnak és tényleg sok szerencsétlen, lúzer, taszító, gyűlölködő tetű volt köztük, de egy-két ismerős által valamennyire láttam ilyen embereket.

Bizony voltak köztük olyanok is akik nem néztek ki rosszul, barátnőjük, feleségük is volt. Ja és sok nő is. Meg mindenféle ember. Nagyon tanultak is.

2020. nov. 22. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!