Ciki hogy Eddát hallgatok? 14/L
Utolsó vagyok.
Azért meg pláne ne menjen el a kedved az Eddától, mert hogy "régi". És ?? Ugyanolyan jó, mint 20 éve volt, és nem véletlenül maradt fel ennyi ideig, nem véletlenül van ennyi rajongója még most is. Azok szólják le, akik a 2 hónapos zenéket már nem hallgatják meg, mert milyen gáz az már, meg lejárt lemez. Hát az Edda nem lesz az .
tudod kérdező, a mostani zenék amiket most csinálnak azok nem lesznek maradandóak, mert mindig újat és újat és rengeteg van belőlük. A régi 60-évwktől vagy korábbról olyan zenék vannak, amelyek a mai napig ismertek Ezek az igazi zenék, mert akkor nem csinálták, hanem játszották...
Sok hülye magyar énekes, meg akik az ilyen műsorokból kerülnek ki, nem ők az igazi zenészek, hidd el.
Persze, lehet hogy megvan az adottságuk meg minden. De megint más, mikor a média csinál egy-sztárt, és megint más, mikor a garázsból indúl ki és onnét kezdi karrierjét. Sok ilyen rock egyűttes van.
Nagy kedvencem a Pink Floyd. Nem mostani zenék ezek, de mégis sok a maradandó alkotás köztük...
Szerintem a dj, meg ezek a nyálas szarok a ciki, én nemcsak, eddát de sokkal régebbi zenéket is hallgatok (Hobo, Skorpió, P. Mobil, Tátrai összes zenekara :) stb...)
Ja és ha nem tetszik valakinek akkor nézze a Viva tv-n azt a sok szart és nedvesedjen be sp-től a pinája. 13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!