Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki hogy Eddát hallgatok? 14/L

Ciki hogy Eddát hallgatok? 14/L

Figyelt kérdés
Olyan jó számaik vannak:D.Tartalmasak és van mondanivalójuk.Én az ilyen zenéket szeretem.Ugye ez nem ciki?
2010. aug. 6. 18:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Azért meg pláne ne menjen el a kedved az Eddától, mert hogy "régi". És ?? Ugyanolyan jó, mint 20 éve volt, és nem véletlenül maradt fel ennyi ideig, nem véletlenül van ennyi rajongója még most is. Azok szólják le, akik a 2 hónapos zenéket már nem hallgatják meg, mert milyen gáz az már, meg lejárt lemez. Hát az Edda nem lesz az .

2010. aug. 6. 19:41
 12/22 anonim ***** válasza:
az a ciki hogy most ezt megkérdezted ,mert[?]cikinek érezted.hallgass azt amit akarsz.senkinek semmi köze hozzá.
2010. aug. 6. 20:00
 13/22 anonim ***** válasza:

tudod kérdező, a mostani zenék amiket most csinálnak azok nem lesznek maradandóak, mert mindig újat és újat és rengeteg van belőlük. A régi 60-évwktől vagy korábbról olyan zenék vannak, amelyek a mai napig ismertek Ezek az igazi zenék, mert akkor nem csinálták, hanem játszották...

Sok hülye magyar énekes, meg akik az ilyen műsorokból kerülnek ki, nem ők az igazi zenészek, hidd el.

Persze, lehet hogy megvan az adottságuk meg minden. De megint más, mikor a média csinál egy-sztárt, és megint más, mikor a garázsból indúl ki és onnét kezdi karrierjét. Sok ilyen rock egyűttes van.

Nagy kedvencem a Pink Floyd. Nem mostani zenék ezek, de mégis sok a maradandó alkotás köztük...

2010. aug. 6. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
Semmi baj sincs, én is szoktam hallgatni, kedvencem az EDDA, meg az ABBA.
2010. aug. 6. 20:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem ciki ,én is imádom

13/F

*_*

2010. aug. 6. 22:53
 16/22 anonim ***** válasza:
vki magyarázza el h miért lenne ciki, mert eskü h nemtudom felfogni. eddát hallgatsz? naés? ha szereted akkor miért lenne ciki? az a ciki h vki 2 napig meg van őrülve egy számért, de utána már bele se hajlandó hallgatni. az ilyen számoknak nincs is amúgy mondanivalójuk... én pl nagyon szeretem az evanescence-t mert jó zenéik vannak és van mondanivalójuk és nagyon az én stílusom. igaz h páran teljesen hülyének néznek és azt se tudják, mi az az evanescence de az ilyen emberek nem érdekelnek. téged se és senki mást se érdekeljen h mit gondolnak róla(d) az emberek. aki szeret, hidd el h nem fog hirtelen megutálni amiért eddát hallgatsz.
2010. aug. 7. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Én is hallgatok eddát. :D

15/f

2010. aug. 24. 08:37
 18/22 anonim válasza:
40%

Szerintem a dj, meg ezek a nyálas szarok a ciki, én nemcsak, eddát de sokkal régebbi zenéket is hallgatok (Hobo, Skorpió, P. Mobil, Tátrai összes zenekara :) stb...)

Ja és ha nem tetszik valakinek akkor nézze a Viva tv-n azt a sok szart és nedvesedjen be sp-től a pinája. 13/F

2010. aug. 28. 01:16
 19/22 anonim ***** válasza:
nincs azzal semmi ha ilyeneket hallgatsz... figyelj én 8-10 éves korom ota mindig ilyen régebi előadók meg olyanok akik ilyen népies zenéket játszanak a mostaniak pl. nekem nem jönnek be.
2010. szept. 15. 20:23
 20/22 anonim válasza:
Nem ciki, és abszolút helyesnek tartom, hogy nem a mostani szarokat hallgatod! Én is hallgatok néha EDDÁT, de van a régi és az új EDDA! Én csak a régit hallgatom, az az 1-3 albumig tart asszem! De még hallgatok Hobo-t is néha! Azonkívül underground, de nem ez a siska stb., hanem Sub Bass Monster, Hősök stb.
2011. júl. 16. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!