Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki hogy Eddát hallgatok? 14/L

Ciki hogy Eddát hallgatok? 14/L

Figyelt kérdés
Olyan jó számaik vannak:D.Tartalmasak és van mondanivalójuk.Én az ilyen zenéket szeretem.Ugye ez nem ciki?
2010. aug. 6. 18:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem ciki, miért lenne? :)
2010. aug. 6. 18:28
 2/22 anonim ***** válasza:

Nem. Miért lenne az? :D

Amúgy én is szeretm egy-két számukat. :)

15/l

2010. aug. 6. 18:28
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is jó zene de nincs mondanivalója:-(
2010. aug. 6. 18:29
 4/22 anonim ***** válasza:
Az a ciki, hogy valaki ezt cikinek gondolja!
2010. aug. 6. 18:34
 5/22 A kérdező kommentje:
köszi hogy megnyugtattatok:D Én el tudok gondolkozni a szövegeken.Meg mostanában még Kárpátiát szoktam hallgatni.
2010. aug. 6. 18:44
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha nem hallgatod hangosan és nem beszélsz róla(mármint mondjuk a barátaid között) akkor szerintem nem gáz.

De ez persze függ milyen a baráti köröd (az én baráti körömnek biztos nem tetszene)

Egyébként itthon én is néha-néha hallgatok ilyeneket meg hasonló, régebbi számokat, de pl. telefonra nem teszem rá, ne tudják mások.

De mondom, függ hogy milyenek a barátaid vagy akiknek érdekel a véleménye.

(Sok ilyen korú nem érti meg ha neked más tetszik)

2010. aug. 6. 18:45
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
Igaz, én nem szeretem az EDDÁT, de nekem is van pár együttes, ami régebbi (ABBA) és nagyon tetszik. Szerintem ez egyátalán nem ciki, az meg ne érdekeljen Téged (sem), hogy mit gondolnak róla?
2010. aug. 6. 18:45
 8/22 anonim válasza:
Szerintem a saját véleményed a fontos ,ha tetszik, hallgasd!Néhányan lehet hogy le fogják szólni, de ettől ne érezd magad rosszul:)
2010. aug. 6. 19:03
 9/22 anonim ***** válasza:
79%

Idióta kérdést, ugye tudod?!

MAGADNAK FELELJ MEG KISLÁNY NE MÁSOKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

AZ VAN AMit SzERETSZ, és ne gyere ilyen ostoba kérdésekkel, mert már nagyon unom ezeket.

De ha eza kérdés felmerűl benned, akkor te valószínűleg annak tartod..

Képzeld én meg klasszikus zongora számokat hallgatok, pedig 21 FFI vagyok. Most kérdezzek meg másokat, hogy ciki? Ugyan már, ne a hülye divatnak akarjunk megfelelni.

És nem bántásként írtam, de a sok kamasz, másnak akar megfeleleni, és nem sajátmagának...

Legyünk egyéniek, egyediak. Legyünk azok, akik vagyunk, emiatt különbözünk egymástól....

Van aki ezt, van aki mást szeret...

Nem hinném, hogy másra tartozik, Amúgy az edda jó. Hidd el :)

Meg Zorán.

2010. aug. 6. 19:07
 10/22 anonim ***** válasza:
95%

Bírom az ilyen kérdéseket...

Az a ciki, hogy cikinek érzed. Inkább hallgasd ezt, mint a gyere du-gjunk, szép az idő, süt a nap típusú zenéket. Én világéletemben rockot és metált hallgattam, de egy perci nem éreztem, hogy ciki lennék. Igaz, hogy beszóltak, hogy hogy vagyok képes meghallgatni azokat az "idegbeteg számokat". Hát könnyedén...

Azt sose érezd cikinek, amit szeretsz.

2010. aug. 6. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!