Szülők, ti is vártátok mikor kezd el nőlni a lányotok cicije?
Figyelt kérdés
Hamarosan,(október)már betölti a 11 évet,és tudom hogy akármelyik nap arra ébredhetünk hogy elkezdődött a változás.A GYerekkornak már vége,ez már tinédzser kor és számomra is mint anyuka minden új még.2010. aug. 5. 21:36
11/16 anonim válasza:
Én már 10 évesen menstruáltam, 9 éves koromtól topp aztán melltartó de anya világosított fel de semmi extra.Az még mindig jobb mintha ez tabu téma otthon.14/L
12/16 anonim válasza:
Én kiskamasz vagyok és nálam elkezdődött már a változás persze nem vok 9 éves.... Olyan 11 leszek nemsokára...
13/16 anonim válasza:
Bocsi az offért, már válaszoltam erre a kérdésre (2. voltam), de igazából mikor lesz valaki kiskamasz? Mert szerintem 11 éves kora körül már kamasz. Olvastam olyan kérdést is, ahol a kérdező szerint a 13 éves gyereke most LESZ kiskamasz mások szerint már 7 évesen az. Akkor hogy van ez?
14/16 anonim válasza:
utolsó "kérdező" Én úgy tudom, hogy 9 éves korodban leszel kiskamasz 11 évesen, meg már kamasz vagy
15/16 anonim válasza:
Anyukám mindig mellettem volt, a serdülésnél is kitart mellette, ha van valami bajom egyből hozzá fordulok, mert ugye anyu mindent tud:) 11 éves korom óta hordok melltartót, 10 éves koromban jött meg, anya mindig is segített. Apu már más tészta, ha kimondom egy fiú nevét egyből a kérdések: hány éves, melyik suliba jár, hol lakik:P Viszont neki az az előny, hogy már megyek vele koncertekre:) Tehát anyu nagyon várta, apu kevésbé. A szomszédban most 2 és 5 évesek a lánykák és ikerfiúkkal terhes az anyuka. Folyton anyukámat kérdezgeti, hogy ugye 10 év múlva jobb lesz?:D Vicces, ahogyan teljesen átváltoznak az emberek a babázással.
13L
16/16 anonim válasza:
ez undorító! szerintem foglalkozz a saját csöcseiddel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!