Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet tenni, hogy lenyugod...

Mit lehet tenni, hogy lenyugodjanak a fiam barátai, ismerősei?

Figyelt kérdés

A fiam 16 éves. Tegnap a barátai és az ismerősei kihívták este 8-kor a város főterére. A városban ebben az órában rendszerint elindul már az éjszakai élet, a fiam sosem ment ki még ilyenkor, ezért félve ugyan, de elengedtem.

Nem iszik, nem dohányzik, emiatt nem is féltem. De furcsa alakok mászkálnak a sötéteben, a Covid miatt a rendőrök is folyton igazoltatnak, a város fiatalsága is az utcákon van ilyenkor, mindenféle gang és banda megfordul.

Olyan 9 felé egy parkba vonultak. 11-kor ráírtam, hogy nem jön most már haza. Mondta, hogy igen, de a többiek még nem indulnak, úgyhogy busszal jön. A vírus miatt nem szeretném, ha buszra ülne, ezért a feleségem elment érte kocsival.

Na már most, minden rendben volt, itthon mondtam a fiamnak, hogy többet ilyet nem szeretnék, máskor 10-re legyen itthon, hisz még kiskorú. Reggel azzal fordult felém, hogy az osztálycsoportban őt beszélik, hogy antiszociális, hogy tutyimutyi, hogy ez meg az.

A fiamat egyelőre azon kívül, hogy megdöbbentette, nem idegesíti és nem is bánkódik miatta. De mit lehet ilyenkor tenni, mit lehet mondani a többieknek, hogy fejezzék ezt be. Nem szeretném, hogy a fiamat pletykálják, sem azt, hogy a fiam önbíráskodjon majd esetleg.

2020. aug. 21. 22:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim válasza:
Ne is sérts meg kérlek. És igen sok minden eldől a születéskor. Kinézet azaz arc és testarányosság stb. És igen a kicsi fiam nagyon menő. Nem fogok veled vitázni, mert élből letorkollsz mindenkit. Maradjunk annyiban, hogy a nyomik között te vagy a király. Örülj neki :D
2023. jan. 14. 14:19
 62/67 A kérdező kommentje:

61

Mekkora egy beképzelt és öntelt pöcs vagy 😂 a menő fiaddal úgy elvagy.. Ja nagyon menő lehet. Amikor megszületett már a tőzsdén vásárolta a részvényeket. Ne etess. 😂

Csak a hülyéket torkolom le, akik azt a 0 értékrendet képviselik mint te. Mert az egy 0.

Nyomi? 😆 De jó ezt hallani Bill Gatestől, ja bocs, Kövér Lászlótól, ja bocs… nem… csak tőled. Te biztos nagyon nagy gangster vagy, mi? 😎 nyomi, inkább legyek az mint olyan mint te. Szarházi ami vagy a fajtáddal együtt. Sajnálom a gyereket.

2023. jan. 15. 02:36
 63/67 anonim válasza:
Haha. Jol kurt….alak agyilag. Csak nem erzekeny pontra tapintottam? Meg aki a Matolcsyval dobalozik te jo eg. Az az ember ket mondatot nem tud elmondani folyekonyan, bar teny, hogy tiszteletre melto ember de még ot is megvettek kilora. Kover Laszlo…….. jezusom ha neked ezek az etalonok akkor mar pontosan tudom, hogy micsoda egy unalmas, kispolgari f.asz vagy aki mindent es mindenkit megcafol. Akkor miert vagy itt? Amugy meg nagyon ertelmes felnott lehetsz ha az en 4 hónaposomat támadod be. Atya vilag. Valamit nagyon a szivedre vehettel. Kerlek beszeljuk meg. :D Haha
2023. jan. 15. 03:00
 64/67 anonim válasza:

Ui:. Nem tudom, hogy keveredett bele Matolcsy, mert keson írtam. Latom, hogy Bill Gates-t irtal ha ebbe kotnel bele a kovetkezo kommentedben. :D

Amugy nem vagyok gangster. Normalis eletem van kepzeld el. Ingatlan, autok, ( igaz nem nagy ertekuek) de van. Felesegemmel normalis mennyiseget dolgozunk es el vagyunk mint a befott. Nem is vagyom mar bulizni meg az elozoekben felsorolt tevekenysegekre, de csak azert mert en 16-21 eves korom kozott kieltem magam teljesen. Annyit es akkor amikor kell. Kivancsi leszek a fiadra mikor jon ki belole az “ allatt”. Mert attol meg, hogy a nagyobbik fiadnal mukodik a dolog felnott letere is nem biztos, hogy az ifjabbal is fog. En elolvastam az osszes hozzaszolasodat es tudom, hogy van meg egy fiad. De te arra nem voltal kepest, hogy azt a nyomorult 2-3 kommentemet elolvasd figyelmesen. Cccccc ( most a fejem csovalom) nagy a baj. :D Kivancsi lennek az arcodra ha esetleg a fiadat behaloznak akaratan kivul egy olyan dologba amibol nehezen vagy egyaltalan nem tudna kiszabadulni. ( mert ahhoz kell nemi tapasztalat rosszabb korokben is, hogy ki tudja vedeni) Raadasul olyan emberek akik nem az utcan hederelnek, es csoveznek. Hanem a te nagyrabecsult 3 diplomas, lecsuszott, szelhamosok. Igen a jo emberbol is lehet rossz, plane ha kell neki a penz. Szoval ne pampogj, hogy lefikazzak a fiad, hanem mutass neki peldat.

2023. jan. 15. 04:21
 65/67 A kérdező kommentje:

63

Kivel dobálóztam? Nem megy az olvasás se? Egyszerű másolás, ott van a válsz csak ki kellett volna másold.. 😂 ennyit a szintedről, menő vagy.

Nem etalon, sőt, gyűlölöm. De ő igenis elért valamit, a semmiből lett valaki. Függetlenül attól hogy milyen szarevő.

Te kezdtél egy 4 hónapos gyereket rocksztárként beállítani. Úgy beszéltél róla mint ha ő lenne Elvis. Másrészt nem mondtad hány éves, honnan kéne tudjam hány éves egy menő gyerek. XD

A fiam is szórakozik, és képzeld én is 50 éves fejjel. Nem merül ki 16-21 éves kor között, most is ugyanúgy szeretek szórakozni mint akkor. A szórakozás nem az hogy alkoholkómába esel vagy drogosok, bár soknak ezt jelenti.

A fiam védve van, ne félj. Ha bele is keveredne, ami nem valószínű, akkor is segítenék rajta, lenne aki segítsen neki, hidd el.

Én példát mutatok a fiamnak, sokkal inkább mint te a mentalitásoddal. De nem Chicagóban élünk, nem tudom te mit gondolsz. Egyelőre hála istennek nem fenyegeti az a veszély hogy a maffia tagja lesz. Nem tudom hogy jutottál te ide 😂😂

2023. jan. 15. 12:15
 66/67 anonim válasza:
Biztos egy szóval be tudom állítani Rocksztárként. Annyit írtam rá, hogy menő. Ennyi :l Figyelj, verd ki rá és legyen igazad. :D Te vagy az apaisten mindenki téged eljenez, hogy mekkora kiraly vagy. De azert egy szavamnal annal, hogy NYOMI elegge elvesztted a fejed. Azaz telitalalat. Frusztralo erzes lehet annak aki 130%-t teljesitett az eleteben és még mindig csak egy NYOMORÉK. :D Legyen teljes az életed én ezt kívanom. Annyit sem ersz, hogy a karmamnak artsak ezzel. Goodbye
2023. jan. 15. 14:16
 67/67 A kérdező kommentje:

66

Hát úgy hivatkoztál rá, mint aki valami hatalmas sztár. Vagy neked nem az jön le abból ahogy ott beszélsz róla?

Ja, egy 4 hónapos gyerek tényleg nagyon menő. 😂

Eseteleg édes, aranyos, cuki, jópofa, de nehogy itt már… mindegy.

Nem kell te jóváhagyd, hogy igazam legyen. :)) Mert tudom hogy igazam van. És innen látszik milyen egy olcsó proli vagy.. “verd ki” Bocs, nincs szükségem rá, boldog házasságban élek. 🙃 Ne magadból indulj ki.

Nem vagyok apaisten és nem éljenek engem senki. Nem is szeretném. Sőt. És nem vesztettem el a fejem, csak ne osztályozzon engem egy névtelen senki, akit nem is ismerek és aki koránt se képviseli a hagyományos értékrendeket amelyeket ameddig tiszteltek, a világ egy valamire való hely volt.

Nyomorék édesanyád (már bocs, nem akarom őt bántani) mert egy ilyen életképtelen, inkompetens, infantilis és impotens gyereket szült szegény. Büszke lehet rád, bravo.

Hogy én mennyit érek azt nem egy ilyen 4 osztályos, minimálbéren tengődő (vagy nem, lehet hogy úszol a pénzben <a piszkos pénzben amit az előbb még propagáltál is> tehát ne vedd magadra csak a proli viselkedésedből következtettem erre) senki fogja eldönteni. Hogy én mennyit érek azt tudják azok, akik számítanak.

Csak arra kérlek, engedd hogy a párod nevelje a gyerekedet, lehet ő egy kicsit normálisabb értékrendre tanítja és 15 év múlva nem alkoholkómában fogják hazahozni vagy befüvezve, esetleg nem a rendőrségről hívnak hogy behozták a gyereket csendháborítás/rongálás/utcán részegség/ne adj Isten rosszabb miatt. Tényleg nem kívánom neki, őszintén..

2023. jan. 15. 18:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!