Ezt így jól teszem, vagy engedjek többet a lányomnak?
Lányom 16 éves lett márciusban, tavaly szeptemberben kezdte a középiskolát. Ott 2 hónapon belül talált magának egy fiút, akivel fülig szerelmesek egymásba. Amíg iskola volt, hétvégente engedtem el a lányomat találkozni ezzel a fiúval 1-2 órát, közben meg ugye persze az iskolában is látták egymást. Most hogy nyáriszünet van, délután van elengedve 2,5 órát, ha letelt az idő és nem érkezett meg, egyből hívom, hogy hol van, de általábam a megbeszélt időhöz tartja magát. A fiú ide, vagy ő a fiú házába NEM MEHET, estefele főleg nem, ottalvásról pedig szó sincs. Ugyanis szerintem még túl fiatal hozzá.. Elmondása szerint sétálni szoktak, beülnek enni, inni valamit, beszélgetnek stb.. Bár én nem faggatom, hogy mit csináltak, úgy vagyok vele, ha szeretné, elmondja, szívesen meghallgatom. Igazából a fiút azért nem engedem be ide 1 percre sem, mert nagyon flegma, tiszteletlen volt velem egyszer, a lányommal pedig már többször.. Szerintetek ez így megfelel, vagy engedjek neki többet? Nem szokott panaszkodni, hogy csak eddig van elengedve, de látom rajta, hogy már nem "elég" neki.. Mi a véleményetek?
35/N
Ha jól számolom te sem voltál sokkal idősebb, mikor őt szülted...
Szerintem ne legyünk álszentek, mind voltunk fiatalok. Ha nincs semmi dolga, én hosszabb időre is elengedném. Csak annyit szabnék meg, hogy este mire érjen haza.
Ebbe egy mozi sem fer bele ...
Amugy az egy dolog h nem emgeded h a fiuhoz menjen ... Ettol meg siman lehetnek ott is 🤣 sot lehet h mar regen szexelnek csak eppen nem kotik az orrodra.
Bizalmatlan vagy es egy 16 eves siman szexel ha mas nem akkor havernal.
Nyar van sima elengedtem a lanyom egy felnapra is de volt h egesz napra h strandra is mehessenek.
Ennyi idobe semmi nem fer bele
Te hogy turned a ennyire szuk korlatot?? Sehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!