Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt így jól teszem, vagy...

Ezt így jól teszem, vagy engedjek többet a lányomnak?

Figyelt kérdés

Lányom 16 éves lett márciusban, tavaly szeptemberben kezdte a középiskolát. Ott 2 hónapon belül talált magának egy fiút, akivel fülig szerelmesek egymásba. Amíg iskola volt, hétvégente engedtem el a lányomat találkozni ezzel a fiúval 1-2 órát, közben meg ugye persze az iskolában is látták egymást. Most hogy nyáriszünet van, délután van elengedve 2,5 órát, ha letelt az idő és nem érkezett meg, egyből hívom, hogy hol van, de általábam a megbeszélt időhöz tartja magát. A fiú ide, vagy ő a fiú házába NEM MEHET, estefele főleg nem, ottalvásról pedig szó sincs. Ugyanis szerintem még túl fiatal hozzá.. Elmondása szerint sétálni szoktak, beülnek enni, inni valamit, beszélgetnek stb.. Bár én nem faggatom, hogy mit csináltak, úgy vagyok vele, ha szeretné, elmondja, szívesen meghallgatom. Igazából a fiút azért nem engedem be ide 1 percre sem, mert nagyon flegma, tiszteletlen volt velem egyszer, a lányommal pedig már többször.. Szerintetek ez így megfelel, vagy engedjek neki többet? Nem szokott panaszkodni, hogy csak eddig van elengedve, de látom rajta, hogy már nem "elég" neki.. Mi a véleményetek?

35/N

2020. aug. 2. 21:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat figyelj. Mitől félsz? Mit nem szeretnél? Ha csak utálod a fiut és nem akarsz vele egy levegőt szívni, oké. De ha azt hiszed, hogy nem szexelnek bárhol bármikor akkor muhahahaha.
2020. aug. 2. 21:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy kicsit engedhetnéd tovább vele, mint 1-2,5 óra. Mondjuk nem mondod meg, hogy hány órára mehet el, hanem azt mondod, hogy mit tudom én érjen haza például nyolcra. De amúgy ha nagyon engedékeny akarsz lenni, akkor nálatok is lehetnének. Szemelőtt lesz a lány is, megismered a fiút is jobban. Nem kell rögtön az ottalvással kezdeni, de azért jó, ha vannak nálatok is.
2020. aug. 2. 21:40
 3/20 anonim válasza:
75%
Ez így szerintem korrekt én talán az időt 2-re tolnám, plusz ez a ház dolog.. Gondolom a fiú nem lakik egyedül szvl szerintem nyugodtan el engedheted hozzájuk, ha már nálatok nem mehet a fiú. 16L
2020. aug. 2. 21:42
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és sose voltam ribi. Inkább olvasós, behúzódó. Ha megbízható a lány, én többet engednék.
2020. aug. 2. 21:44
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Megértem, hogy félted, viszont a személyes tapasztalatom az, hogy amíg szerelemben és biztos kapcsolatban történik az első szex, addig nincs baj. Sokkal biztonságosabb egy ilyen jellegű kapcsolatban mint az övék (9hónap) elveszíteni a szüzességet, mint 19 évesen kétségbeesve egy buliban valakivel, akivel nincs biztonságos kommunikáció. Én biztosan szeretettel látnám otthon azt, akit a lányom szeret. Én is 15 éves korom óta vagyok együtt a barátommal és emlékszem, nagyon jó hatással volt az a kapcsolatunkra,hogy mindkét oldalról támogattak minket a szülők érzelmileg. Szerintem bízhatsz a lányodban egy kicsit jobban, ha 9 hónapja együtt vannak még így is, akkor szerintem lehetne lazítani egy kicsit a kereteken
2020. aug. 2. 21:49
 6/20 A kérdező kommentje:
A lányom kitűnő tanuló, nem szemtelen, nem felesel, itthon is sokat segít a házimunkában, ha valahova elengedem és időre kell hazajönnie, vagy 10 perccel előbb jön inkább, vagy pontosan időre érkezik. Mindent megbeszél velem, azt mondta hogy eddig még csókon kívül semmi sem történt, de ha fog is, én leszek az első akivel beszél erről. Én bízok benne, és elhiszem ezt neki.
2020. aug. 2. 21:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól számolom te sem voltál sokkal idősebb, mikor őt szülted...

Szerintem ne legyünk álszentek, mind voltunk fiatalok. Ha nincs semmi dolga, én hosszabb időre is elengedném. Csak annyit szabnék meg, hogy este mire érjen haza.

2020. aug. 2. 21:50
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Ebbe egy mozi sem fer bele ...

Amugy az egy dolog h nem emgeded h a fiuhoz menjen ... Ettol meg siman lehetnek ott is 🤣 sot lehet h mar regen szexelnek csak eppen nem kotik az orrodra.

Bizalmatlan vagy es egy 16 eves siman szexel ha mas nem akkor havernal.

Nyar van sima elengedtem a lanyom egy felnapra is de volt h egesz napra h strandra is mehessenek.

Ennyi idobe semmi nem fer bele

Te hogy turned a ennyire szuk korlatot?? Sehogy!

2020. aug. 2. 21:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy meg nem szexeltek. De a szabályaid semmire sem jók. Csak erre szerettem volna rávilágítani. Nyár van. Engedd el a gyeplőt picit.
2020. aug. 2. 21:54
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Mire ez a nagy szigor? Ha tiltva neveled, majd jól megtanul hazudni... Ezt akarod?
2020. aug. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!