Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engedjek kamasz lányomnak?

Engedjek kamasz lányomnak?

Figyelt kérdés
15 éves lányom már szinte követelőzik,hogy ő ajakpiercinget akar.Már majdnem egy éve mondogatja,először csak puhatolózott,de mostmár egyre jobban erőszakos.Azt mondja,hogy nem is kéri az engedélyemet,és majd akkor titokban megcsináltatja. Szerintem gusztustalan a piercing.Nem szeretném,ha neki ilyen lenne.
2010. febr. 5. 20:33
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
73%
Engedd meg és nyugi ha megunja kiveszi és beforr DE cserébe kérj valamit...mondjuk ha már jár bulizni bandázni,akkor mond meg,hogy 2 hétig semmi.Így kvittek vagytok:)
2010. febr. 5. 20:39
 2/39 anonim ***** válasza:
38%
Ne negedj neki.Értesd meg vele,hogy azért mert ma ez a divat,nem kell neki mindenkit utánozni.Ha titokban megcsináltatja,akkor számoljon a következményekkel:zsebpénz megvonás,gépelől eltiltás stb.Egy 15 éves gyerek nem szabhatja meg a szülőnek,hogy mit engedjen meg és mit nem.Igaz,hogy ma ez a divat,és majd sokan azt mondják,hogy joga van úgy élni,ahogy akar.
2010. febr. 5. 20:40
 3/39 A kérdező kommentje:
Hát,nem nagyon tudok mit megvonni tőle. Bandázásról nem tudok,zsebpénzt nem kap. Mi legyen?
2010. febr. 5. 20:47
 4/39 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagyok túl vaskalapos,de egy 15 évesnek nem engedném.Esetleg megígérném,h a 16 éves szülinapjára megcsináltathatja,HA normálisan viselkedik addig.
2010. febr. 5. 20:52
 5/39 anonim ***** válasza:
23%
Én egyrészt tisztáznám, hogy otthoni öltözetnek minősül, másrészt szólnék neki, hogy nem ügy, ha ennek ellenére becsempészi a suliba, csak akkor figyeljen arra, hogy melyik tanárnak nem kéne ziccert hagyni azzal, hogy látni engedi neki, mert ugye ilyesmi nélkül is elég melós teljesíteni a szintet, már ha tényleg az. Van esze, és az a dolga, hogy felmérje, mit lehet és mit nem. Ettől még persze tilthatod is, mindent nem kaphat meg :) És mivel szerinted gusztustalan, asszem jó, ha addig mondod neki, míg ténylegesen meg is hallja, hogy szerinted gusztustalan, és hogy nem szívesen képzeled magad elé motoros fejgéppel :)
2010. febr. 5. 21:00
 6/39 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy gusztustalannak tartom,erre ő azt felete,hogy neki se tetszenek az én ruháim és cuccaim. Meg hogy örüljek hogy nem tetoválást vagy fültágítót akar mert bármeliket elibtézné szülői engedély nélkül.
2010. febr. 5. 21:03
 7/39 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is gáz, inkább egyezettek ki egy köldökpiercingben + valami nagylányosban /hajfestés, szoli, bármi/. Nagyon csúnya egy ekkora kislányon.
2010. febr. 5. 21:08
 8/39 A kérdező kommentje:
De én a hajfestést se szeretném. A szoláriumot meg ő se szeretné,mert szerinte az ribancos,és a köldökpiercingről is ezt gondolja.
2010. febr. 5. 21:10
 9/39 anonim ***** válasza:
Mindenesetre semmi sem örök :)
2010. febr. 5. 21:15
 10/39 anonim ***** válasza:
52%
engedd neki...14 éves vagyok és énis akarok majd valamikor és ha nekem azt mondaná anyukám hogy nem engedi addig harcolnék amig bele nem egyezik..szerintem engedd neki és akkor látni fogja hogy bizol benne, hogy tudod hogy már kezd felnőni..viszont ne fizesd ki neki...ha megszerzi rá a pénzt vagy szebpénzből simán..az ővé lessz szerintem...
2010. febr. 5. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!