Engedjek kamasz lányomnak?
Mi pár napja beszéltünk anyuval hogy nem akarok-e piercienget. Mondtam talán a fülembe több fülbevalót, erre ő: jővőre azaz 7.re csináltassam meg mondtam hogy én csak ha áttudok menni kövi osztályra akkor. Anya mindig azt mondja:ha valaki valamit tilt a gyerekének azt akarja a gyerek legjobban megcsinálni.
12/L
Szerintem is hagyd neki. És örülj, hogy megkérdezett, végül is simán megcsináltathatta volna a hátad mögött, ha nagyon ki akart volna szúrni veled. Ha tiltod, felértékelődik, ha megengeded, egy idő után ráun és úgyis kiszedi.
egy anya
Hagyd neki! Nekem nem engedte anya, de nem érdekelt, megcsináltattam az egyik barátnőmmel.
Engedd meg neki, még kísérd is el egy szalonba, ahol biztosan steril eszközökkel csinálják neki. Ha nem jön be a lányodnak annyira, majd kiveszi, 15 évesen már nem olyan kicsi, hogy ne tudja, mit akar.
17L
Szerintem engedd meg neki, mert ahogy az első komment is mondta, ha megunja kiveszi, és utána beforr. Mellesleg meg nem lenne jó (gondolom én), ha összetűzésbe keverednétek emiatt. Az én rokonom, meg se kérdezte a szüleit és megcsináltatta a köldök piercinget, (ami egy fokkal veszélyesebb talán.) Szóval szerintem engedd meg neki. Ha ezt szeretné, akkor tegye meg. Mert igazából tudom, hogy egy édesanyának nem lehet könnyű, sem megengedni, sem így látni a gyerekét. De ha mér egyszer ő így akarja, akkor legyen szerintem. És még annyit hozzáteszek, ha később rájön, hogy rosszul döntött, akkor ő lesz a hibás. :)
/Viva/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!