Engedjek kamasz lányomnak?
Kompromisszumot kell kötni.
Pl. kikötni,hogy oké,de csak olyat,ami pici kis kő a szája felett.
Vagy ha nem engeded,akkor valami másra rávezetni.Pl. festheti a haját,vagy lövethet egy másik lyukat a fülébe.
Valamit engedned kell,különben legközelebb nem fog előtte hozzád fordulni,hanem csak nap mint nap újak lesznek rajta a tetkók,piercingek,hajszínek.
Igaz,hogy 18 év alatt nem csinálhatják meg neki,de hidd el,meglesz neki,ha akarja.
Ne játszd el a bizalmát,ismerd el,hogy van,amiben engedned kell.
Ezzel nem azt mondom,hogy bólints rá a szájpiercingre.
KOMPROMISSZUM!
szerintem enged meg neki mert inkább most élje ezt ki mint később amikor más lesz majd a fontos. (érettségi, főiskola, egyetem, család, munka)és nem olyan mint egy tetkó amit később már nem tud eltávolítani.
13 \ L
ne engedd! kiskoru, ne a farok csovalja mar a kutyat.
Hogyne, ilyen erovel barmit kerhet 1 tizeneves, mert NEKI tetszik. Hat majd ha elmultal 18, akkor megcsinalod. En 14 evesen egy masodik lyukat akartam a fulembe, ami lightos a szajpiercinghez kepest, de anyukam megtiltotta, es eszembe nem jutott hogy azert is megcsinaljam. Haragudtam ugyan, de tiszteltem a szuleimet, es nem szegultem ellenuk. Es halas vagyok nekik amirt igy neveltek. Meg kell adni a kello szabadsagot, de azert a hatarvonalat is meg kell huzni
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!