Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engedjek kamasz lányomnak?

Engedjek kamasz lányomnak?

Figyelt kérdés
15 éves lányom már szinte követelőzik,hogy ő ajakpiercinget akar.Már majdnem egy éve mondogatja,először csak puhatolózott,de mostmár egyre jobban erőszakos.Azt mondja,hogy nem is kéri az engedélyemet,és majd akkor titokban megcsináltatja. Szerintem gusztustalan a piercing.Nem szeretném,ha neki ilyen lenne.
2010. febr. 5. 20:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok, nem élek túl kicsapongó életet, bár eljárok bulizni és dohányzom is, de azt gondolom hogy tényleg csak családi veszekedés lesz belőle és ha egyre erőszakosabb, dacból is már, de meg fogja csináltatni.. szerintem is meg fogja unni egy idő után, nem fog neki tetszeni már mert nem nőies és ki fogja szedni .. ha nem jár bandázni akkor .. lehetne az is hogy HA kijavítja a jegyeit vagy ha segít a házimunkában :)
2010. febr. 13. 13:10
 32/39 anonim ***** válasza:
Szia, én 14 vagyok, de nem értem, hogy a lányodnak az miért kell, menőzni akar?
2010. febr. 13. 18:53
 33/39 anonim ***** válasza:

Kompromisszumot kell kötni.

Pl. kikötni,hogy oké,de csak olyat,ami pici kis kő a szája felett.

Vagy ha nem engeded,akkor valami másra rávezetni.Pl. festheti a haját,vagy lövethet egy másik lyukat a fülébe.

Valamit engedned kell,különben legközelebb nem fog előtte hozzád fordulni,hanem csak nap mint nap újak lesznek rajta a tetkók,piercingek,hajszínek.

Igaz,hogy 18 év alatt nem csinálhatják meg neki,de hidd el,meglesz neki,ha akarja.

Ne játszd el a bizalmát,ismerd el,hogy van,amiben engedned kell.

Ezzel nem azt mondom,hogy bólints rá a szájpiercingre.

KOMPROMISSZUM!

2010. febr. 13. 19:32
 34/39 anonim válasza:
14 év felett már nem kell hozzá szülői engedély,szóval abban ne bízz,hogy majd a szalonban nem csinálják meg,mert még ,,túl picike" hozzá.Szerintem is gusztustalan az ajakpiercing,de ha a lányodnak ez tetszik,akkor nem nagyon tudsz mit csinálni.Úgyis megcsinálja a hátad mögött.Kamasz.Valljuk be,mindannyian azt csináltuk kamaszkorunkban,amit a legjobban tiltottak a szülők.Csak nagy többségünk felnőttkorára elfelejtette,és istent akarunk játszani a gyerekeink fölött.Szerintem a megoldás az,hogy mondd el neki mégegyszer,hogy nemcsak szerinted gusztustalan,hanem nagyon sok más ember szerint,meg a fiúknak sem jön be annyira,aztán ne fizesd ki neki.Szerezzen rá ő pénzt,onnan ahonnan akar.De ez a ,,ne engedd,nehogymár egy tinédzser dirigáljon" duma ez nagyon ósdi és hatástalan.Ezzel nem érsz el semmit,csak rosszabb lesz...
2010. febr. 13. 21:09
 35/39 anonim válasza:

szerintem enged meg neki mert inkább most élje ezt ki mint később amikor más lesz majd a fontos. (érettségi, főiskola, egyetem, család, munka)és nem olyan mint egy tetkó amit később már nem tud eltávolítani.

13 \ L

2010. febr. 14. 22:38
 36/39 anonim ***** válasza:

ne engedd! kiskoru, ne a farok csovalja mar a kutyat.

Hogyne, ilyen erovel barmit kerhet 1 tizeneves, mert NEKI tetszik. Hat majd ha elmultal 18, akkor megcsinalod. En 14 evesen egy masodik lyukat akartam a fulembe, ami lightos a szajpiercinghez kepest, de anyukam megtiltotta, es eszembe nem jutott hogy azert is megcsinaljam. Haragudtam ugyan, de tiszteltem a szuleimet, es nem szegultem ellenuk. Es halas vagyok nekik amirt igy neveltek. Meg kell adni a kello szabadsagot, de azert a hatarvonalat is meg kell huzni

26/L

2010. febr. 19. 16:19
 37/39 anonim ***** válasza:
mondd meg neki hogy várjon amig 18 lesz....
2010. febr. 20. 17:15
 38/39 anonim ***** válasza:
Engedj neki. Két dagadt rotweilert. Mármint akkor tán csak elfelejti.
2010. febr. 20. 19:34
 39/39 anonim válasza:
engedd neki... nekem is megengedte anya... ha megunom úgyis kiveszem =) most ez miért lenne baj? gondolom teis befested a hajad ha ahhoz van kedved vagy vmi... engedj neki hidd el talán még összébb is hoz titeket =D
2010. jún. 22. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!