Engedjem a lányomnak? (lent)
17 éves.Hétköznap is a barátjánál akar aludni,heti 2,max 3 alkalommal+szombaton.
Mondtam neki hogy meg akar bukni? Bukásra áll matekból meg fizikából mert nem érti a számolásokat stb,majdnem minden évben épp átment kettessel,egyszer bukott is,de úgy látom őt is zavarja...
Viszont azt mondta hogy eddig sem éjszaka tanult,ami végülis igaz is..
Nem engedném a hétköznap egymásnál alvást. Az én anyám is csak ritkán engedte meg, és akkor is csak azért, mert vagy én, vagy a pasim 1 órával közelebb laktunk a sulinkhoz. De így is csak egyszer-egyszer, nem 3x...
19L
Nekem engedik a szüleim, de én majdnem mindenből kitűnő vagyok. A húgomnál már szigorúbbak lesznek, mert nem tanul rendesen (ezt ők mondták). Legyen az a feltétel, hogy ha javít a jegyein, akkor heti egyszer ott aludhat. Amúgy én is heti egyszer alszom a barátomnál, csak hétvégén nem mindig tudok, ezért marad a hétköznap.
17/L
A hétvége az rendben van, de hétköznap nekem eszembe se jutna a barátomnál aludni (19 vagyok)
Szerintem az már túlzás, főleg ha bukásra áll. Lehet délutáni programokat is szervezni, este pedig mindenki szépen hazamegy aludni. Főleg ha bukásra áll.
Nem értem a bukásnak mi köze ehhez. Tényleg nem éjjel tanulna.
Én 18 évesen érettségi előtti héten sülve-főve együtt voltam a barátommal, mert együtt tanultunk, ő készített fel matekból.
Most is majdnem az egész vizsgaidőszak együtt telik, segítünk egymásnak.
Te ismered a lányod, meg a barátját, hogy csak elvonná-e a figyelmét, vagy esetleg összeülnének tanulni.
Ha úgy érezném, hogy nem segít neki, akkor nem engedném hétköznap, de ha a fiú rendes és jó tanuló, akkor igen. Nem minden héten háromszor, de néha-néha simán.
Btw kapja össze magát, nincs olyan hogy nem érti a középsulis számításokat, van x képlet amit meg kell tanulni és kész, nem igényel nagy kreativitást vagy tehetséget a középsulis matek/fizika. Leül napi 1-2 órára és benyalja a képleteket amiket aznap vettek, minimum 3-as simán.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!